Pressemeddelelser
Publiceret den: 08-10-2021
"For uden drømme og uden håb bliver mennesker til ekkoer af sig selv som spøgelser af dem, de var engang."

Frederik Krageholt genovervejer, i en farveløs verden, sin egen faderrolle og sit job som udsmider. Ovenpå hans fars død oplever han gemte minder fra fortiden og drømme, der forsvandt.

Karoline Skyggedal kæmper med en mulig vinterdepression, selvom hun er kommet til storbyen og udlever sin længe ventede drøm. Men noget er ikke helt, som det burde være, og i et svind mellem vågen og sovende tilstand sker der ting, hun ikke kan beskrive.

Jonas Sangkilde får som den første patient i Danmark indopereret et elektrisk hjerte. Han føler sig virkelighedsfjern. Umenneskeliggjort. Men han og hans nevø, Henrik Sangkilde, som bliver mobbet i skolen og holdt på afstand af sin far, finder pludselig et fælles frirum.

På tværs af tidsperioder og familier har disse mennesker mere med hinanden at gøre, end de selv aner, alt imens de blindt leder efter sig selv og deres drømme.


Mathias Ravnholt, f. 1995, læser religionsvidenskab og historie på femte semester på SDU. Forfatteren udkom med novellen Konkyliens ekko i Brændpunkts novelleantologi UDENFOR og er ligeledes repræsenteret i novelleantologien INDENFOR, som udkommer i 2021.

Udgivelsen er støttet af Statens Kunstfond.


Det Gyldne Lommeur udkommer 4. november 2021 på Forlaget Brændpunkt.For yderligere info og / eller interesse i gratis anmeldereksemplar eller forfatterinterview kan forlaget kontaktes på:
Mail: forlaget.braendpunkt@gmail.com
Telefon: 61 31 98 54Med venlig hilsen

Forlaget Brændpunkt
www.brændpunkt.dk
Kontaktperson:
Jørgen Gylling
Telefon:61319854
 
Afsender:
Forlaget Brændpunkt
Skibhusvej 35, 1. th.
5000 Odense C
 
Filer og billeder
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse

Presseudsendelser.dk ApS

Benediktevej 44
8800 Viborg
Telefon 2347 1166