Pressemeddelelser
Publiceret den: 10-09-2021
Bare en dag uden – Wenche Thinnesen Vogtmann

Livet for Maja, 14 år, ændres drastisk, da hendes far ender i fængsel. Tilbage er en hverdag præget af ensomhed, skam og løgne. Kun på engen finder hun det, hun søger. Men hvor længe kan hun tillade sig at blive der, uden det vækker for meget opsigt? Og kan hendes løgne forblive løgne til evig tid?
 
Hvert år oplever ca. 4.000 børn og unge i Danmark at have en forælder i fængsel. Det svarer til, at omkring fem-seks procent af en årgang har en forælder, der afsoner en kortere eller længere dom i løbet af deres barndom. Kilde: SFI – Det Nationale Forskningscenter for Velfærd
 
Wenche Thinnesen Vogtmann, f. 1972, er uddannet skibsfører i handelsflåden, erhvervs- og uddannelsesvejleder, coach og mindfulness instruktør. Hun underviser på en forfatterskole for børn & unge i Vejle og fungerer ligeledes som kursusleder for online skrivekurser for børn & unge på forfatterskole.dk.
Tidligere udgivelser: Oscar, mig og tøserne, Facet 1997, Livets omstændigheder, Mellemgaard 2015, Os imellem, Brændpunkt, 2017, Novellebidrag i Begærets sider, Forfatterskabet.dk, 2019 og i antologien Udenfor, Brændpunkt, 2020.

Bare en dag uden udkommer den 4. oktober 2021.


INDENFOR – Forlaget Brændpunkt

Wenche Thinnesen Vogtmann er også aktuel i Brændpunkts nye novelleantologi INDENFOR. 
 
Bliv revet med af fortællingen om en mand, hvis liv balancerer på grænsen mellem drøm og virkelighed og en ung dreng, der ikke kan huske, hvis begravelse han er til. Bliv forstyrret af den unge pige, der vågner op til en ubehagelig oplevelse på sit kollegieværelse eller af manden, der vender tilbage til huset, som bærer på forfærdelige minder. Få et smil på læberne sammen med barnet, der er dybt forstyrret af alle de store tænder hos kvinderne i hans familie. Læs om kvinden, som er til sin tyran af en mors begravelse og om skoleinspektøren, der skal give en forfærdelig meddelelse og mange flere underholdende og tankevækkende fortællinger.
 
I efteråret 2029 udskrev Forlaget Brændpunkt novellekonkurrencen UDENFOR, under inspiration af en modtaget novelle fra Massoud Kadkhodaee. Her blev modtaget hundredvis af spændende noveller, heriblandt 24 vindere, hvis noveller blev udgivet i antologien.
De samme forfattere er blevet spurgt, nye forfattere inviteret, og nu er deres noveller blevet til en efterfølgende novelleantologi, som tager udgangspunkt i modsætningen til den forrige, nemlig INDENFOR.
 
Mit forbandet dejlige job af Massoud Kadkhodaee, Indtrænger af Kasper Grandetoft, Ønskebarnet af Charlotte T. Frobenius, Under huden af Stine Højris, Live a Lidl af Gudrun Marie Jensen, Heksen og møgungerne af Anne-Kirsten Brønserud, Skygger af Bine Herold, Tusind og en nat af A. Silvestri, Indekat af Birgit Erup, Begravelsen af Viveca Tallgren, Uagtsom af Mette Hammeken Buch, Undskyld af Helle Kaare Lindberg, Manden på første række af Lars Ahn, Drømmer om at elske af Bjørn Isak, Ind i varmen af Ulla Bruhn, Kloen af Keld Vorup Sørensen, Se på mig af Sten Jacobsen, Den gode vilje af Alfred Jensen, Bekendelsen af Niels Christian Larsen, Helle helle, det er mit af Ane Gudrun, Arthur af Mathias Ravnholt, Croquis af Barbara Beatrice Davidsen, Stjernevej af Wenche Thinnesen Vogtmann, Kragerne af Anne Klein


INDENFOR udkommer den 15. oktober 2021. Der afholdes reception på udgivelsesdagen i Brønshøj Vandtårn, Brønshøjvej 29, 2700 Brønshøj kl. 19-22.


For yderligere info og / eller interesse i gratis anmeldereksemplar eller forfatterinterview kan forlaget kontaktes på:
Mail: forlaget.braendpunkt@gmail.com Telefon: 61 31 98 54


Med venlig hilsen
Forlaget Brændpunkt
www.brændpunkt.dk
Kontaktperson:
Jørgen Gylling
Telefon:61319854
 
Afsender:
Forlaget Brændpunkt
Skibhusvej 35, 1. th.
5000 Odense C
 
Filer og billeder
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse

Presseudsendelser.dk ApS

Benediktevej 44
8800 Viborg
Telefon 2347 1166