Pressemeddelelser
Publiceret den: 20-08-2021
IT-virksomheden Mobilunity sluttede sig til den ukrainske fejring af den 30. ogen modstander af Ukraines uafhængighed ved at oprette en onlinetjeneste, hvorigennem alle kan "ukrainskisere" deres foto til sociale netværk - https://ukraine30.mobilunity.com/. Webstedet blev oprindeligt kreeret som tosprogede (ukrainske og engelske versioner), så ikke kun ukrainere, men også mange venner af Ukraine i udlandet, kunne vise deres støtte til landet ved at skabe en ukrainsk avatar og dele det online.

Brug af onlinetjenesten er meget enkel og ligetil: Bare besøg webstedet, upload et foto (eller ethvert andet billede) uden registrering, rediger det med forskellige ukrainske klistermærker, symboler, rammer og baggrunde, og download den ukrainski serede avatar til din enhed. Tjenesten giver dig også mulighed for øjeblikkeligt at dele redigerede billeder på sociale netværk og fungerer på både computere og mobiltelefoner.

Du kan også bruge denne editor til at oprette lykønskningskort i ukrainsk stil, opdatere baggrunden for din personlige profil til en mere patriotisk eller bare oprette et feriebillede til indlægget.

Før Mobilunity marketingteamet oprettede klistermærker og filtre, analyserede det populariteten af relevante søgeord for at skabe den funktionalitet, der opfylder brugernes krav og forventninger, og Udviklingsteamet tog hensyn til en række brugstilfælde baseret på tidligere erfaringer med at udvikle online fotoredaktører.

"Hele Mobilunity Team har en meget speciel holdning til Ukraines uafhængighedsdag, og hvert år hilser vi vores land med en patriotisk video, fotocollage eller interessante infografik. Så vel vidende, at 30-årsdagen er lige foran os i år, vi kunne bare ikke forlade det uden opmærksomhed og besluttede at bidrage til fremme af Ukraine som et landemærke," - siger Kateryna Boiko, Marketing Director for Mobilunity.

Mobilunity er en ukrainsk virksomhed, der er stolt over at repræsentere sin oprindelse på det globale marked. Kommunikation med europæiske og amerikanske kunder på daglig basis bemærkede virksomheden, at professionelle af ukrainske specialister altid er meget højt værdsat, men samtidig er der en lav bevidsthed om Ukraine som land. For at ændre det og opbygge et positivt mærke i landet informerer virksomheden konstant kunderne om nationale resultater og inviterer ofte partnere og kunder til at besøge hovedstaden i Ukraine og andre dele af landet.

Ukraine30.mobilunity.com er faktisk endnu et skridt til at minde alle rundt om i verden om Ukraine og til at tage landets brand til et nyt niveau.
Kontaktperson:
Anastasia
Telefon:+380734256673
 
Afsender:
Mobilunity
Dmytrivska 92-94
01135 Kyiv
 
Filer og billeder
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse

Presseudsendelser.dk ApS

Benediktevej 44
8800 Viborg
Telefon 2347 1166