Pressemeddelelser
Publiceret den: 09-08-2021
Jørgen Stormgaard er velbevandret i Karen Blixens univers, som han har skrevet fire bøger om. Sidste år debuterede han som romanforfatter med Fortællersken, som også er inspireret af Blixen.
Nu udkommer hans anden roman En anden verden, en slægtshistorie fortalt over tre generationer.
Den tager udgangspunkt i godset Forhåbningsholm på Fyn i slutningen af 1800-tallet, hvor den unge Sofie er blevet gift med godsejeren Jonas. Den uskyldige pige får med tiden en lidt større livserfaring, og hendes nysgerrighed driver hende til at foretage en række utraditionelle valg.
I 1925 følger Jonas og Sophies søn Gabriel sin udlængsel og drager til Argentina. I sit møde med Buenos Aires bliver han konfronteret med livets barske realiteter, men også det opblomstrende tango-miljø. Gabriel bliver gift med en argentiner og vender med sin kone tilbage til Forhaabningsholm. De tilfører godset nye levemåder og traditioner, som med deres efterkommere antager et endnu mere moderne præg.
Stormgaard er en stilsikker fortæller med et sprog, der afspejler den tid og de miljøer, han beskriver.

Jørgen Stormgaard er cand.mag. i fransk og engelsk og har desuden et maîtrise-diplom i filmvidenskab fra Sorbonne-universitetet i Paris. Han har siden 1994 undervist i fransk og engelsk på forskellige uddannelses-institutioner, bl.a. Københavns Universitet. Siden 1996 har han virket som foredragsholder om bl.a. Karen Blixens liv og forfatterskab.

256 sider
Pris 225 kr, E-bog 105 kr
Udkommer 6.8.2021
Kontaktperson:
Viveca Tallgren
Telefon:28690358
 
Afsender:
Forlaget Apuleius' Æsel
Henrik Steffens Vej 4, 1 tv
1866 Frederiksberg C
 
Filer og billeder
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse

Presseudsendelser.dk ApS

Benediktevej 44
8800 Viborg
Telefon 2347 1166