Pressemeddelelser
Publiceret den: 09-08-2021
En voksen søskendeflok på fem kaldes hjem til barndomsgården af deres mor, fordi deres plejebror er forsvundet. Da det ikke er første gang, er der behersket alarm.

Romanens egentlige handling ligger i familiens historie og smertepunkter, som også rummer svaret på, hvorfor han forsvandt.

"Det blir mellem os" handler om utroskab, blodskam og død.

Anita Albers, 1974, er født og opvokset i Sønderjylland og uddannet cand.mag. i tysk og filosofi fra Aarhus Universitet. Hun har tidligere udgivet tre romaner, en kostbog og en YA-roman.


"Det blir mellem os" udkommer den 8. september 2021.


Romanen "Refugium" af Anita Albers, der udkom i 2020 på Forlaget Brændpunkt, modtog med disse ord 4 stjerner i Kristeligt Dagblad:
"At bevare en intensitet og en bærende stemning er en af udfordringerne for en romanforfatter. Med en sikkerhed, der virker selvfølgelig, lever Anita Albers i sin roman ”Refugium” op til kravet. (…)
Ved at holde fast på intensiteten og den bærende stemning holder Anita Albers også fast på læseren. Med sin fortælling om hovedpersonens lange rejse mellem én livsfase og en anden skaber hun et nærvær, der strækker sig fra første til sidste side."For yderligere info og / eller interesse i gratis anmeldereksemplar eller forfatterinterview kan forlaget kontaktes på:
Mail: forlaget.braendpunkt@gmail.com
Telefon: 61 31 98 54Læs mere på www.brændpunkt.dk


Med venlig hilsen
Forlaget Brændpunkt
Kontaktperson:
Jørgen Gylling
Telefon:61319854
 
Afsender:
Forlaget Brændpunkt
Skibhusvej 35, 1. th.
5000 Odense C
 
Filer og billeder
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse

Presseudsendelser.dk ApS

Benediktevej 44
8800 Viborg
Telefon 2347 1166