Pressemeddelelser
Publiceret den: 22-07-2021
Bruxelles, den 20. juli 2021 – det berømte franske laboratorium, Institut Pasteur de Lille, konkluderer ud fra sine tests, at Daikins sortiment af luftrensere eliminerer mere end 99,98% af den humane coronavirus HCoV-229E på 2,5 minutter*.

- Ifølge test udført i laboratorierne på Institut Pasteur de Lille, fjerner Daikins luftrensere mere end 99,98% af den humane coronavirus HCoV-229E på 2,5 minutter. Denne virus er af samme familie som SARS-CoV-2, coronavirus der forårsager COVID-19 - pandemien.
- Enhederne er også blevet vurderet som 99,93% effektive mod H1N1-virus på 2,5 minutter. H1N1 er den virus, der forårsager almindelig influenza.
- Dette betyder, at Daikins luftrensere er en yderligere foranstaltning i kampen mod luftvejssygdomme. Den kompakte plug-and-play-renser kan stærkt bidrage til at reducere risikoen for overførsel af luftvejsvira.
- Denne anerkendelse er en milepæl i Daikins plan om at blive en vigtig aktør inden for luftrensningsbranchen i Europa, Mellemøsten og Afrika.

Testet effektivitet mod coronavirus
Som specialist inden for luftkvalitetsstyring ser Daikin det som sin mission at levere innovative løsninger, og har solgt luftrensere i over 45 år. Dens luftrensere og patenterede luftrensningsteknologi, der anvendes i andet Daikin-udstyr, har for længe siden bevist deres effektivitet mod luftforurening samt sæsonbestemt pollen og vira.
For at forstærke påstanden om effektiviteten af dens teknologi, overlod Daikin Europe N.V. det til det franske laboratorium Institut Pasteur de Lille at teste sit sortiment af luftrensere. Det er nu formelt bevist, at Daikin-modeller fjerner mere end 99,98% af den humane coronavirus HCoV-229E på 2,5 minutter. Dette er en vigtig bedrift.
Institut Pasteur de Lille udførte testen med virussen HCoV-229E, som er en coronavirus, der er nært beslægtet med SARS-CoV-2. Af sikkerhedsmæssige årsager blev SARS-CoV-2-virussen ikke brugt. Det faktum, at de to vira er af samme familie, er en stærk indikation på, at Daikin-lufterensere er vigtige våben for at reducere risikoen for virusoverførsel og hjælpe med at bekæmpe COVID-19-pandemien.
Effektiviteten af Daikin- luftrensere opnås gennem en kombination af det højtydende elektrostatiske HEPA-filter, der indfanger virussen, efterfulgt af en intens eksponering for Daikins patenterede Flash Streamer-teknologi, som eliminerer virussen.

Instituttet har også testet luftrensere for effektivitet mod H1N1, virussen der forårsager sæsoninfluenza. Under de samme testbetingelser konkluderer Institut Pasteur de Lille ud fra sin undersøgelse, at Daikin-luftrensere eliminerer mere end 99,93% af denne H1N1-virus på 2,5 minutter. Dette viser, at disse enheder også er meget effektive til at bekæmpe influenza.

..... se fuld tekst i vedlagt pdf.
Kontaktperson:
Sofie Sap, Corporate Communications Daikin Europe / Henriette Brune, Markedschef BKF-Klima A/S
Telefon:+32 472 580482 / +45 92 44 11 72
 
Afsender:
BKF-Klima A/S
Tempovej 18-22
2750 Ballerup
 
Filer og billeder
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse

Presseudsendelser.dk ApS

Benediktevej 44
8800 Viborg
Telefon 2347 1166