Pressemeddelelser
Publiceret den: 15-07-2021
Pressemeddelelse:

I Herlufmagle tæt på Næstved har Andresen Erhverv solgt denne spændende ejendom på Ca. 9.000 kvm. og 30.000 kvm. grund.
Vi forsøgte med flere forskellige købere og investorer, men da vi mødte Peder Broager, vidste vi, at han var den rigtige køber.

Bygningerne er solgt for Jehovas Vidner til Peder Broager, der vil anvende denne gedigne ejendom til at uddanne og hjælpe talenter frem i unge begavede autister.

Peder Broager blev kontaktet af ejendomsmægler Jeanette Andresen, der havde sat Bygningerne til salg. Rammerne var perfekte.

Rammerne var perfekte, så de brugte hver en klink og skabte drømmen om en skole: Pederskolen - et specialtilbud for autister - i den kæmpemæssige gule murstensbygning lige nord for Herlufmagle, Næstved Kommune.
Navnet, en anerkendelse af en af de største pionerer inden for autisme, Sofie Madsen, der grundlagde Danmarks første skoletilbud for autister, Sofieskolen, i Bagsværd i 1964

Disse velvedligeholdte bygninger med den flotte japanske have bærer præg af ordentlighed – og med plads til 900 personer i konferencesalen – samt, at kan bespises 500 personer på en gang sætter det spændende tanker i gang ligesom, der findes flere pæne, lyse mødelokaler.
Her er visionen: Bygningskompleks på 30.000 kvadratmeter med et indendørsareal på 9.000 kvadratmeter, som bl.a. tæller tre boliger, to gæsteboliger, to stævnehaller, industrikøkken, to store spisesale, kontorer, møderum og 100 toiletter.
- Vi vil etablere Danmarks første kongrescenter og konferencecenter drevet af autister. Efter sommerferien får vi flere elever, og planen er, at de mindst bogligt stærke elever skal være med til at drive kongrescenteret, mens de mere bogligt stærke får en teknisk uddannelse.

Vi har, i Jehovas Vidners Project Team, benyttet Andresen Erhverv til at hjælpe os med salget af en konferenceejendom i Herlufmagle. Vi havde haft ejendommen til salg nogle år uden held.
Andresen Erhvervs professionelle tilgang til markedet med målrettede kampagner gav mange fremvisninger og resulterede i et salg.
Vi har været meget tilfredse med samarbejdet, som hare fungeret upåklageligt. Kristian Pedersen
Jehovas Vidners Project Team


For yderligere oplysninger kan Andresen Erhverv,

Jeanette Andresen kontaktes på mobil 2622 5111.

Har De en ejendom, De overvejer at sælge, så kontakt os gerne på telefon 7022 0906
eller mobil 2622 5111
Ligeledes søger vi ejendomme til kapitalstærke købere og markedet for investeringsejendomme er præget af stor efterspørgsel
Kontaktperson:
Jeanette Andresen
Telefon:26225111
 
Afsender:
Andresen Erhverv
Bredgade 36
1260 København K.
 
Filer og billeder
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse

Presseudsendelser.dk ApS

Benediktevej 44
8800 Viborg
Telefon 2347 1166