Pressemeddelelser
Publiceret den: 30-06-2021
Står du og mangler den perfekte gave til en fødselsdag, så tag et kig på de mange lækre japanske ting fra Webshop by Sushikok Zoë Escher.
Her får du masser af spændende håndlavet produkter i bæredygtige materialer. Der er fokus på kvalitet, lang holdbarhed samtidig med, at de gør noget godt for kloden.

Spisepinde i træ

Du kan glæde dine nærmeste med håndlavede spisepinde i træ. Tag et kig på udvalget, nogle spisepinde er holdt i træets naturlige farve, hvor træets årer er fremhævet. Andre er smukt dekoreret med traditionel japansk design mønster.

Spisepindeholdere

Du kan finde spisepindeholdere i smukt japansk design, som passer ind i den nordiske stil. Spisepindeholder er en støtte til spisepinde under middagen. Spisepinde ligger roligt og triller ikke af bordet.

Soyaskåle med en twist

Overrask en ven med soyaskåle i den perfekt størrelse til sushi. Håndlavet soyaskåle med en twist, hvor der kan dyppes store stykker sushi uden, at soyasaucen skvulpe ud over kanten.

Tedåser med dobbeltlåg

Du kan glæde en veninde med en smuk tedåse beklædt med silkeblødt papir lavet i hånden. Designet er inspireret af den japanske kultur og, vil klæde ethvert afternoon tea.

Trekants grydelapper

Glæd dig selv med trekants grydelapper i smukke farver. De er produceret i et brugervenligt design, som lukker tæt om varme greb og håndtag.

Bordskåner i træ til glas

Er du på udkig efter bordskånere til glas, som lyser hele rummet op, så kig på de spændende bordskånere, som er lavet i lys og velduftende cypres træ. Smukt design mønstret som er skåret med laser for, at opnå præcision.

Find alt det du skal bruge i Webshop by Sushikok Zoë Escher, her https://zoeescher.com/webshop
Kontaktperson:
Zoë Escher
Telefon:29705345
 
Afsender:
Sakana
Meklenborggade 2, 4 th
2300 København S
 
Filer og billeder
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse

Presseudsendelser.dk ApS

Benediktevej 44
8800 Viborg
Telefon 2347 1166