Pressemeddelelser
Publiceret den: 23-06-2021
TEAMVAERK udvider sin ledelseskreds med to nye profiler for at realisere virksomhedens 2025-strategi og målet om ekspansion til nye markeder i Danmark og i udlandet.

Konsulent- og softwarefirmaet TEAMVAERK, der arbejder for at styrke samarbejdet i teams, har over de seneste år haft fuldt fokus på samarbejdet i den danske byggebranche. Nu sætter de fart på ekspansionen af virksomheden til andre brancher i både det danske og internationale marked.

Et led i oprustningen er udvidelsen af ejerkredsen med Line Cassøe og Morten Hjort, der siden årsskiftet har været en del af den daglige ledelse i TEAMVAERK.

”Vi har en ambitiøs vækststrategi med et mål om at mangedoble vores omsætning over en kort årrække. Morten og Line skal være med til at accelerere den udvikling, der allerede er godt i gang, og realisere det potentiale, der ligger i forretningen,” fortæller Anders Jacobi, der er en af de tre stiftende partnere af TEAMVAERK.

Line Cassøe har en baggrund i konsulentbranchen og kommer fra en stilling som partner i konsulentfirmaet Banff People. Nu glæder hun sig til at være med til at booste TEAMVAERK.

”Jeg ser rigtig mange spændende muligheder for at skabe yderligere vækst og øge markedspositionen indenfor byggebranchen, hvor TEAMVAERK allerede er solidt funderet, men også for at flytte forretningen til nye markeder. TEAMVAERK hviler på et solidt fundament, som giver et særdeles godt udgangspunkt, men har også et uudnyttet potentiale, som jeg på alle måder glæder mig til at investere min energi i,” siger hun.

Morten Hjort har mange års erfaring med at udvikle og implementere digitale løsninger i både store og små virksomheder. Om koblingen mellem data og dialog siger han:
”Styrken i digitalisering er ikke at lave digitale løsninger, men at give mulighed for at bruge de menneskelige ressourcer dér, hvor de bringer mest værdi. Med TEAMVAERK kan vi bringe de to verdener sammen, så samarbejdet i teams kan tages til et nyt niveau".

Mange teams har allerede valgt at styrke samarbejdet via TEAMVAERK. Om brugen af TEAMVAERK i sin ledergruppe siger Mikkel Vedby Rasmussen, der er dekan på Det Samfundsvidenskabelige Fakultet på KU:
”Gennem vores brug af TEAMVAERK har vi virkelig styrket vores samarbejde i den øverste ledelsesgruppe på Det Samfundsvidenskabelige Fakultet. Vi får taget nogle af de svære, men også vigtige snakke, og har derfor nemmere ved at rette fokus på de resultater, vi skal skabe sammen.”

Om TEAMVAERK
TEAMVAERK er en dansk virksomhed, der er specialiseret i at styrke samarbejdet i teams både internt i organisationer og eksternt i teams fra forskellige organisationer. Samarbejdet faciliteres via SaaS-platformen TEAMVAERK (www.teamvaerk.com), der kombinerer hardcore data med bløde dialoger mellem mennesker i arbejdet for at gøre mennesker bedre – sammen
Kontaktperson:
Anders Jacobi
Telefon:42400048
 
Afsender:
TEAMVAERK ApS
DTU Science Park, Diplomvej 377
2800 Kongens Lyngby
 
Filer og billeder
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse

Presseudsendelser.dk ApS

Benediktevej 44
8800 Viborg
Telefon 2347 1166