Pressemeddelelser
Publiceret den: 28-05-2021
Aarhus firmaet MG-V vinder for tredje gang på ½ år et udbud med levering af sundhedsfaglige og pædagogiske vikarer! Denne gang er MG-V blevet betroet med opgaven i Hillerød Kommune, hvor vikarerne skal leveres til Bocentret for Unge og Voksne med særlige behov med kontraktstart fra den 1. juni 2021. Bocentret består af 5 forskellige bosteder.

Sales & Bid Manager, Martin Kragh Abildgaard, udtaler: ”Det er en fantastisk bølge vi ridder på med endnu et vundet udbud, og vi håber, at bølgen har Stillehavs dimensioner, så den varer ved et stykke tid endnu. Denne gang er vi blevet betroet opgaven med pædagogiske og sundhedsfaglige vikarer til Hillerød Kommune, og vi glæder os til samarbejdet og en videre udbygning af vores aktiviteter i geografien. ”

Kontrakten er 3-årig med en option på 2 x 6 mdr. forlængelse, hvilket giver gode betingelser for at få opbygget en tæt relation og indgående kendskab til alle interessenter! Den samlede kontraktværdi er estimeret til 8 mio. kr. årligt.

MG-V´s administrerende direktør, Mona Gehrt, ser også meget frem til det nye samarbejde: ”Efter at have vundet udbuddet på pædagogiske vikarer til både Aalborg Kommune og Københavns Kommune i indeværende år, så er det dejligt at bygge på med udbuddet til Hillerød Kommune, som også involverer sundhedsfaglige vikarer! Opgaven i Hillerød giver god synergi til vores øvrige aktiviteter som strækker sig fra dag-til-dag vikardækning, over rekruttering til specialiserede opgaver med børn og voksne borgere i eget hjem.”
Kontaktperson:
Martin Kragh Abildgaard
Telefon:25942020
 
Afsender:
MG-V ApS
Rytoften 5B, 2. sal
8210 Aarhus V
 
Filer og billeder
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse

Presseudsendelser.dk ApS

Benediktevej 44
8800 Viborg
Telefon 2347 1166