Pressemeddelelser
Publiceret den: 08-04-2021
PRESSEMEDDELELSE:

Transformio indgår partnerskabsaftale med Zoho Creator

Transformio ApS og Zoho Corporation B.V. har indgået partnerskabsaftale der giver Transformio rettighederne til at forhandle og markedsføre low-code platformen Zoho Creator på det danske marked.


Transformio – der har specialiseret sig i at hjælpe mindre danske virksomheder på deres rejse mod en højere grad af digitalisering og mikroautomatisering – har indgået aftale om at markedsføre Zohos low-code platform, Zoho Creator, i Danmark.

Zoho Creator er en platform der tilbyder slutbrugeren et sæt pre-definerede værktøjer, der hurtigt og effektivt gør virksomheden i stand til at bygge stærke webbaserede applikationer, tilpasset præcist til deres behov. Derudover tilbyder platformen mikroautomatisering blandt andet i form af workflows, emails og brugerdefinerede funktioner samt API-integrationer.

– Med indgåelse af partnerskabsaftalen med Zoho er vi begejstrede for, at tilbyde mindre danske virksomheder et ekstremt stærkt produkt der, hurtigt og omkostningseffektivt, kan løfte digitaliseringsniveauet til nye niveauer, siger direktør Anders Ager, der fortsætter:

– Zoho Creator giver SMV’erne adgang til stærke værktøjer der tidligere kun var forbeholdt store virksomheder. Dette i form af en ekstremt fleksibel udvikling af brugertilpassede applikationer.
– Vi ser frem til at sætte virksomheder i Danmark i stand til at fremskynde deres automatiseringsrejse med Zoho Creator. For at gøre dette effektivt er vi glade for at kunne meddele, at vi har udnævnt en vigtige systemintegrator til vores partnerprogram på det danske marked. Vores partner i Danmark vil spille en nøglerolle i processen, udtaler Portia Bosco fra Zoho Creator Partner Team.


Alternativ til ERP system

Zoho Creator er at interessant alternativ til de små virksomheder der i øjeblikket går og overvejer implementering af et ERP system.

I stedet for at male med den brede pensel, giver Zoho Creator virksomhederne mulighed for, at sætte ind præcis dér hvor digitaliseringspotentialt er størst, eksempelvis ved at flytte de tunge excelark over i en cloudbaseret database og derfra skabe mikroautomatiseringer af workflows og arbejdsgange.

Det betyder, at det er betydeligt nemmere at komme i gang med en digital omstilling, dels da læringskurven for virksomhedens medarbejdere er noget mindre end ved en fuld ERP-implementering, dels da en Zoho Creator-løsning leveret af Transformio er væsentlig mere omkostningseffektiv.


Aftalen indebærer at Transformio har rettighederne til at markedsføre Zoho Creator i Danmark og forpligter sig til at yde dansk support til danske kunder der har deres Zoho Creator konto associeret med Transformio.
Om Transformio

Transformio, etableret i 2020, er en IT-konsulent baseret i Ørestad, København der specialiserer sig i at hjælpe mindre virksomheder med mikroautomatisering, digitalisering, transformation og procesoptimering.

Filosofien er, at tilbyde simple og elegante løsninger baseret på low-code teknologi der hurtigt kan implementeres og tilpasses den enkelte virksomheds behov.
www.transformio.dk


Om Zoho Corporation

Zoho tilbyder over 45 forskellige applikation i alle tænkelige kategorier, herunder blandt andet marketing, bogføring, produktivitetsværktøjer og salg.

Zoho er en global tech-virksomhed med mere end 8.000 ansatte. Med internationalt hovedkvarter i Chennai, Indien samt regionale kontorer i Australien, Japan, Holland, Kina, Mexico, USA, Mexico og De Forenede Arabiske Emirater og Singapore
www.zoho.com


Læs mere:

Zoho Creator:
www.zoho.eu/creator | www.transformio.dk/produkter/zoho-creator

Low-code: www.transformio.dk/hvad-er-low-code
Kontaktperson:
Anders Ager
Telefon:60884433
 
Afsender:
Transformio ApS
Richard Mortensens Vej 4E
2300 København S
 
Filer og billeder
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse

Presseudsendelser.dk ApS

Benediktevej 44
8800 Viborg
Telefon 2347 1166