Pressemeddelelser
Publiceret den: 20-03-2021
COVID-19 Antigen test fra PCL er meget nem at bruge og kræver ingen specialviden. Beviserne for en mulig koronainfektion er behagelige at udføre på kun 10 minutter med lidt spyt. Proceduren undgår derfor de ubehagelige og undertiden smertefulde nasopharyngeal vatpinde.

Debt gør testen ideel til hurtig påvisning af risikopotentialet i følsomme områder på klinikker, plejefaciliteter, testcentre, virksomheder, industrier og praksis.TESTRESULT

Produktet er udviklet efter udførlige metoder og er godkendt af de kompetente myndigheder. From dokumenterede testresultater er fremragende:

Den kliniske følsomhed er 94%, den kliniske specificitet er 100%.Testen består af:

1 testkort
1 ekstraktionsbufferrør
1 filterhætte
1 tragtapplikator
Den mindste packing indeholder 50 tests.POSTAMBEL

Det tyske samfund for udvikling (GFE), støttet af det tyske og bayerske Røde Kors, har forsket og udviklet inden for bloddonationsdiagnostik i 14 år.

50% af alle tyske bloddonationer tested af GFE. Denne enorme oplevelse var medvirkende til den praktiske implementering af spyt antigen test. From modtager derfor and produkt af højeste kvalitet og i tilfælde af hurtige tests af værdi, der næsten aldrig er opnået.

Den praktiske håndtering vil øge beredskabet til regelmæssig test markant og understøtter især de operational foranstaltninger til beredskab til pandemi.

Besøg www.cosmo2.com for mere info ellers kontakt support@cosmo2.com
Kontaktperson:
Gariel Nigro
Telefon:+1302-288-0670
 
Afsender:
Cosm02 Inc.
8 The Green
19901 Dover
 
Filer og billeder
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse

Presseudsendelser.dk ApS

Benediktevej 44
8800 Viborg
Telefon 2347 1166