Pressemeddelelser
Publiceret den: 15-02-2021
Musikken fra det populære danske app-spil "Lily's Garden" udkommer idag d. 15/2-2021 på samtlige streaming platforme.

Med mere end 1,5 millioner daglige spillere, er Lily's Garden (produceret af Tactile Games) et af de mest populære danske app-spil på verdensplan.
Med en historie der stikker betydeligt dybere end det man er vant til i lignende spil, formåede Lily's Garden at tiltrække sig en del opmærksomhed, især fra det Amerikanske marked.

Et af de elementer fra spillet som fremhæves igen og igen, er den atmosfæriske musik af den danske komponist Christoffer Magdalus.
Efter utallige opfordringer fra hele verden udsender pladeselskabet PlantSounds idag musikken, så den kan nydes af alle: Både de som kender musikken fra spillet, men absolut også af andre som nyder akustiske stemningsbilleder.
Musikken kan absolut stå på egne ben, og PlantSounds, som normalt udgiver filmmusik, er meget begejstrede for at netop LIly's Garden er deres første spil-udgivelse.

Jesper Hansen fra PlantSounds udtaler:
"Christoffer Magdalus har komponeret nogle fremragende stykker musik til spillet, primært for klaver og fløjte, som både formår at løfte spiloplevelsen til nye højder, men som også står på egne ben som en selvstændig lytteoplevelse"

For mere information, kontakt Jesper Hansen fra PlantSounds på telefon: 6024 0707 eller mail: jesper@plantsounds.net
Kontaktperson:
Jesper Hansen
Telefon:60240707
 
Afsender:
Plantsounds App
H. C. Ørsteds Vej 22H, 1
1879 Frederiksberg C
 
Filer og billeder
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse

Presseudsendelser.dk ApS

Benediktevej 44
8800 Viborg
Telefon 2347 1166