Pressemeddelelser
Publiceret den: 20-01-2021
Vandreforeningen Fodslaw hjælper dig med at holde nytårsforsættet – hele året
Nytårsforsæt om at bevæge sig mere og komme i form bliver der lavet rigtig mange af – og lige så mange løber ud i sandet, så snart kalenderen viser januar måned, og termometeret viser minusgrader.

”For at leve op til sin egen ambition om at bevæge sig mere, er det dels vigtigt, at målet ikke skal være større, end det er muligt at holde det, dels at få hjælp fra andre – begge dele kan vi tilbyde i Vandreforeningen Fodslaw,” siger formand Jens Peder Kristiansen.

Noget for både den nye, erfarne og ekstreme vandringer
”Vi har masser at tilbyde, både til dig med masser af kilometer i benene og til dig, der aldrig har prøvet at vandre før,” siger formand Jens Peder Kristiansen.

Er du helt uøvet i at vandre, kan dit første mål være at træne dig op til at gå 10 kilometer dagligt i løbet af 3 måneder. Det vil kræve træning og vedholdenhed, og du bør gå en lille tur cirka tre gange om ugen – én af træningsturene kan ske sammen med din lokale Fodslaw forening.

”Er du derimod vant til at vandre lidt, bør du udfordre dig selv mere,” siger Jens Peder Kristiansen. Det kan gøres både inden for og uden for Danmarks grænser, fortæller formanden. For eksempel kan man på den årlige Hærvejsmarch i Viborg. Marchen er over 2 dage, og der kan vælges mellem
ruter på enten 2 x 10, 20, 30, 40 eller 45 kilometer.

Hærvejen kan gøre selv de stærkeste fødder ømme
Til den ekstremt øvede vandrer foreslår Fodslaw at prøve kræfter med hele ruten på Hærvejsvandringen. Den afvikles hvert år i uge 28. Det er en 300 kilometer lang rute fra Slesvig til Viborg.
”Hele turen varer 7 dage, og det kan give ømme ben til selv den, der er i rigtig god form,” forsikrer Jens Peder Kristiansen. Der er også en lidt kortere udgave på 200 km; her køres deltagerne de sidste km til dagens mål hver dag.

Sæt et mål for din vandring det er sundt for dit helbred!
På Fodslaws hjemmeside kan du bl.a. downloade vores eget træningsprogram og finde information om behandling af vandreskader og vabler.?

Faktaboks: Vandreforeningen Fodslaw
Vandreforeningen Fodslaw startede i 1970. Der er 39 lokalforeninger i Danmark og ialt ca. 4.400 medlemmer.

Fodslaw arrangerer:
Hærvejsvandringen hvert år i uge 28. Turen fra Slesvig til Viborg er på 200 km / 300 km på 7 dage.
Julemotionsture 2.-3.-4. juledag med 22 startsteder i hele landet.
Vandrerejser til udlandet (4 rejser pr år).

Lokalforeningerne har hver uge en eller flere motions/ træningsture.
Derudover arrangeres en lang række vandreture i weekenderne – Danmarks Kønneste Traveture – med afmærkede ruter af forskellig længde.

På www.fodslaw.dk finder du en lokalforening nær dig. Du er altid velkommen til at kontakte den lokale forenings formand for informationer om ture og aktiviteter. Find din lokale forening på oversigten.
Find de kommende weekendvandreture på www.vandrekalenderen.dk eller ring til Fodslaws formand Jens Peder Kristiansen på tlf.nr.: 2970 2624
Kontaktperson:
Jens Peder Kristiansen, formand
Telefon:2970 2624
 
Afsender:
Vandreforeningen Fodslaw
Hovedgaden 3D
8831 Løgstrup
 
Filer og billeder
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse

Presseudsendelser.dk ApS

Benediktevej 44
8800 Viborg
Telefon 2347 1166