Pressemeddelelser
Publiceret den: 30-11-2020
Kaffe på arbejdspladsen i Danmark er, som de fleste ved, en helt speciel kultur og mange steder er kaffen en del af medarbejdernes daglige goder. Kaffen er ofte det der samler os og det vi hygger os om med kollegerne og med kunderne.

Derfor kan kaffemaskinerne på de danske arbejdspladser være en potentiel farlig smittekilde til spredningen af Covid-19. Det er der heldigvis kommet en løsning på nu – så de danske arbejdspladser med god samvittighed fortsat kan tilbyde deres kunder og ansatte en ikke bare god – men også sikker kop kaffe siger Morten Pedersen, kædechef i MENY kaffe.

Vi kan desværre ikke komme udenom at Covid-19 stadig er en stor del af hverdagen i Danmark, ja faktisk i hele verden og derfor skal vi stadig passe godt på os selv og hinanden. For at holde smitten nede passer vi alle meget på ikke at berøre for mange ting og altid sørge for at spritte godt og grundigt af. Derfor ser vi mange virksomheder der udvikler både smarte og kreative løsninger for at undgå berøring og dermed nedsætte risikoen for smitte.

MENY kaffe og Bravilor Bonamat lancerer en ny og smart app der muliggør, at man kan få sig en god kop kaffe – uden at skulle røre ved andet end sin egen smartphone – vi kalder det touch fri kaffe med kontaktløs enhed.

Bravilor Bonamat, der producerer professionelle kaffemaskiner har også haft travlt med at udvikle og lancere den nye behjælpelige app: Kontaktløs kaffe kontrolenhed. “KKK” er specielt udviklet til den populære fuldautomatiske Sego espressomaskine, så medarbejdere og besøgende med denne app og et tilhørende app-kit nemt og sikkert kan få sig en god kop touch fri kaffe ved blot at anvende deres egen personlige smartphone.

App’en erstatter touch skærmen på kaffemaskinen og den gemmer naturligvis dine præferencer, så du blot skal vælge din variant, connecte din smartphone til maskinen, ligesom du gør ved kontaktløs betaling med dit Dankort, og tryk start på din smartphone – nemmere og mere sikkert bliver det ikke fortsætter Morten Pedersen.
Kontaktperson:
Morten Pedersen
Telefon:2421 8833
 
Afsender:
FRIKA AmbA - MENY kaffe hovedkontor
Strømmen 6
9400 Nørresundby
 
Filer og billeder
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse

Presseudsendelser.dk ApS

Benediktevej 44
8800 Viborg
Telefon 2347 1166