Pressemeddelelser
Publiceret den: 24-11-2020
Fra 1. januar 2021 er MG-V blevet valgt som eneleverandør af pædagogiske vikarer til Aalborg Kommunes Ældre- og Handicapforvaltnings omkring 100 indmødesteder. Det drejer sig om både pædagoger, pædagogmedhjælpere og pædagogiske assistenter.

Sales & Bid Manager, Martin Kragh Abildgaard, udtaler: ”Jeg er ovenud glad for, at det lykkedes at vinde udbuddet. Vi har landet en rigtig stor fisk, hvad angår Aalborg Kommune, og vi glæder os rigtig meget til samarbejdet med de mange bestillersteder, der er omfattet af aftalen. Vi er ikke en af de såkaldte store aktører på området, men vi er i god stabil vækst med en mission om at levere den bedste kvalitet på de opgaver og kontrakter, som vi bliver betroet”.

Kontrakten er 4-årig og løber til udgangen af 2024, hvilket giver optimale betingelser for at få opbygget en tæt relation og indgående kendskab til alle kontraktens interessenter!

MG-V´s administrerende direktør, Mona Gehrt, ser også meget frem til det nye samarbejde: ”Som en landsdækkende virksomhed er det første gang vi gør indtog i det nordjyske med en fast kontrakt, og vi har tænkt os at bide os godt fast i den geografi ved først og fremmest at bevise overfor Aalborg Kommune, at de i MG-V har udvalgt den rette leverandør! Opgaven med de pædagogiske vikarer giver god synergi til vores øvrige aktiviteter som strækker sig fra dag-til-dag vikardækning, over rekruttering til specialiserede opgaver med børn og voksne borgere i eget hjem.”
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse