Pressemeddelelser
Publiceret den: 11-11-2020
NELLE TRIO : ALBUM T R I B E
PREMIERE :
18. november 2020

Tre musikere fra København har indspillet et album, som handler om udfordringerne ved at bo i et fremmed land.
Karolina mietana (PL/vokal), Radek Woko (PL/trommer) og Stian Swensson (NO/guitar), der har været en del af den danske musikscene i 12 år, har besluttet for første gang at dele deres fortællinger og erfaringer som immigranter.

Albummet indeholder otte melodiske sange brudt af korte fragmenter i form af musikalske erklæringer om vigtige emner, såsom demokrati, det med at være sig selv samt lighed på trods af kulturelle forskelle, oprindelse og religion.

Sangene på albummet afspejler de forskellige følelser forbundet med forsøget på at tilpasse sig et nyt univers og placere sig selv som individ i det. Gennem musik kigger trioen sammen på udviklingen af identitet og karakter. Dette er relateret til oplevelsen af processen med at flytte til et fremmed land. Der er plads til længsel, ønsker, selvtillid, styrke, skuffelse og tro.

De tre kunstnere har inviteret emigranter fra over 30 forskellige lande til at medvirke på albummet. Sammen har de skabt et værk, der fremhæver lige rettigheder på trods af oprindelseslandet. På cd'en kommer du til at høre sprog fra hele verden samt ægte historier fortalt af polske emigranter, der besluttede sig for at forlade deres hjemland for at starte livet i fjerne dele af verden. Arbejdet med albummet er blandt andre blevet udført af den velkendte danske producent David Elberling, og KODA har ydet den økonomiske støtte.
Kontaktperson:
Radek Wosko
Telefon:31496139
 
Afsender:
EastSea Records
Højdevej 26
2300 København S
 
Filer og billeder
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse