Pressemeddelelser
Publiceret den: 26-10-2020
Sol over Gudhjem er en del af Røde Kors, Klub 10 i 2020/2021 og har i den anledning udviklet årets julegløgg og julekrydderi i en særlig gaveæske. Overskuddet fra salget af gaveæsken går til Røde Kors.

Gløgg – en klassiker med et tvist
Gaveæsken består af en pose med økologisk gløggkrydderi, en krydderikværn fra CrushGrind®, økologiske krydderier fra Mandala Organic samt opskrifter på både en kold og varm julegløgg.
Gløggkrydderierne består bl.a. af kanel, hibiscus og fyrreskud. Det giver en smuk pink gløgg, som fortjener at blive serveret i et flot glas. Når gløggen er klar til servering, kværner du den tilhørende krydderiblanding bestående af hindbærblade, citrontimian, hibiscus og rosenblomst over den varme gløgg. De æteriske olier i blandingen løfter oplevelsen af både duft og smag.

”Vi har haft Theis Brydegaard, vores vinder af Sol over Gudhjem fra 2009, med i køkkenet for at arbejde på denne her nytolkning af den klassiske gløgg, og vi er meget glade for resultatet. Vi er kommet frem til en lækker lyserød gløgg - frisk og krydret, som kan bruges både varm og kold. Fyrreskud, og hibiscus giver en frisk smag og den lyserøde farve, sammen med de mere klassiske gløggkrydderier der er med i mixet, runder det godt af. Når man til sidst kværner citrontimian og roser udover, breder der sig en fantastisk duft i hele køkkenet” siger Mikkel Marschall.

Giv dine gæster en gourmet oplevelse med denne anderledes og lækre gløgg – og glem ikke det friskkværnede krydderi på toppen.


Julekrydderiet – giv dine gæster en gourmetoplevelse
Julekrydderiet leveres i en gaveæske bestående af en krydderikværn fra CrushGrind®, økologiske krydderier fra Mandala Organic og opskrifter på juleand og julegås. Julekrydderiet er en ”9 Spice” altså 9 forskellige økologiske krydderier.

”Ved at bruge hele krydderier, frigiver du smagen idet du kværner krydderierne. Når du bruger økologiske krydderier, så slipper du for de fyldemidler og smagsforstærkere, der desværre findes i mange krydderier i dagligvarehandlen” fortæller Mikkel Marschall.

Giv dine gæster en gourmetoplevelse juleaften, med dette julekrydderi.


Køb årets julegløgg og julekrydderi her fra d. 1. november:
- Illum
- Bahne
- www.crushgrind.com
- Pris kr. 299,- for en gaveæske med enten julegløgg eller julekrydderi

Fakta om Sol over Gudhjem:
- Sol over Gudhjem er Danmarks største kokkekonkurrence
- Sol over Gudhjem foregår hvert år i Gudhjem på Bornholm, og består af en kokkekonkurrence, dessertkonkurrence, produktpris, og et stort madmarked der fylder hele havnen.
- Konkurrencen startede i 2009 og er i dag vokset til et stort gastronomisk univers, som hvert år tiltrækker mere end 10.000 foodies, besøgende, turister og journalister fra hele verden
- Det er brødrene Mikkel og Mads Marschall der står bag Sol over Gudhjem
- Sol over Gudhjem modtog i 2020 Preben Hansens Legats Hæderspris, som anerkendelse af deres mangeårige bidrag til at fremme gastroturismen i Danmark og til at sætte Bornholm på det gastronomiske Danmarkskort
- Mikkel og Mads Marschall er udvalgt som Røde Kors Klub 10 ambassadører 2020/2021Fakta om Mandala Organic:
- En dansk webshop stiftet i 2015
- Mandala Organic arbejder med økologiske krydderier af den bedste kvalitet
- Økologiske krydderiblandinger laves uden fyldemidler, smagsforstærkere, antiklumpningsmidler eller konservering.

Fakta om CrushGrind:
- CrushGrind er en dansk og patenteret opfindelse.
- CrushGrind er et keramisk kværnværk der kan kværne alle typer af tørrede krydderier og urter
- Hele krydderier gemmer på smag og duft i form af aromatiske olier
- Når du kværner dit krydderi, vil de aromatiske olier blive frigivet
- Du får meget mere smag og duft ved at arbejde med hele krydderier fremfor pulverkrydderier

Pressekit: https://crushgrind.kontainer.com/folder/186498
Kontaktperson:
Kim Bo Andersen
Telefon:53691234
 
Afsender:
CrushGrind
Filmbyen 28
2650 Hvidovre
 
Filer og billeder
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse

Presseudsendelser.dk ApS

Benediktevej 44
8800 Viborg
Telefon 2347 1166