Pressemeddelelser
Publiceret den: 09-10-2020
Danmarks Kartoffel Råd plejer at invitere alle plejehjem i Danmark til Danmarks største ældrefest på Valdemarsdag, hvor der serveres nye danske kartofler og en enkelt snaps.
I år blev Danmark som den øvrige verden ramt af Covid-19 og hele Danmark lukkede ned. Derfor ville Danmarks Kartoffel Råd ikke invitere til fest i juni måned.
- Vi vil heller ikke skuffe alle vores ældre beboer, som ser frem til Danmarks største ældrefest.
Derfor inviterer Danmarks Kartoffel Råd til Danmarks største ældrefest den 16. oktober, hvor vi i år fejrer kartoffelferien. Menuen bliver ikke nye kartofler og snaps, men hvem ved, måske serveres der kartoffelsuppe og snaps.

Der er i år ca. 26.000 ældre på plejecentrene, der deltager i Danmarks største ældrefest, så vi har været rundt med 1.225 flasker snaps.

- Vi får så mange positive tilbagemeldinger om, hvor meget glæde det skaber ude på plejecentrene. Det er virkelig en festlig dag, som mange af vores ældre medborgere ser frem til. Derfor er det en stor fornøjelse at kunne medvirke til at skabe denne festdag, siger Johs. Nørregaard Frandsen, formand for Danmarks Kartoffel Råd, som står bag arrangementet.

Normalt bliver festdagen i mange kommuner fulgt op med deltagelse af borgmestre og andre politikere, der benytter lejligheden til at komme forbi og skåle med beboerne, men i år er det helt anderledes pga. Covid-19. Det er vigtigt at passe på hinanden og holde afstand, så vi ikke får spredt Corona.

Aalborg Akvavit har sponseret 612 ½-flasker snaps og Danmarks Kartoffel Råd har sponsoreret 612 ½-flasker snaps, som vi har haft Logistik Centralen til at leverer ud til kommunerne i landet. Arrangementet er økonomisk støttet af Kartoffelafgiftsfonden.
Bag arrangementet står Danmarks Kartoffel Råd, der for 21. år i træk beværter ca. 26.000 ældre til ’Danmarks Største Ældrefest’.

Fakta om Danmarks Største Ældrefest
• Siden 2000 har Danmarks Kartoffelråd i samarbejde med landets kommuner holdt Danmarks Største Æl-drefest, hvor titusindvis af ældre borgere får serveret nye, danske kartofler samt en snaps eller to til.
• Ideen til Danmarks Største Ældrefest opstod, fordi en pårørende til en beboer på et plejehjem i Otterup på Fyn én gang om året plejede at ”smugle” nye, danske kartofler ind til sin mand. Hun gik til Danmarks Kartoffel Råd med den tanke, at der skulle holdes en årlig, landsdækkende fest, hvor ældre over hele landet kunne få glæde af nye kartofler.
Kontaktperson:
Luise Søvrup
Telefon:40136171
 
Afsender:
Danmarks Kartoffel Råd
Damsbovej 11
5492 Vissenbjerg
 
Filer og billeder
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse

Presseudsendelser.dk ApS

Benediktevej 44
8800 Viborg
Telefon 2347 1166