Pressemeddelelser
Publiceret den: 08-10-2020
- Barsk YA-debut om Nordsjællands sorte får.

26-årige Laura Helena Pimentel da Silva debuterer som YA-forfatter, når YA-romanen Nordsjællands ukrudt, udgives på Forlaget Brændpunkt den 31. oktober.
Nordsjællands ukrudt er en tankevækkende roman om unge på kanten, der har omsorgssvigt, kriminalitet og misbrug tæt inde på livet.
Bogen er inspireret af Nordkraft og forfatterens egne oplevelser med Kongernes Nordsjælland.

”Drømme er ikke tilladt, hvor ukrudt gror og janteloven hersker. I Frederiksværk skal man fandeme ikke tro, at man er noget. Især ikke, at man er bedre end andre.”

Tre unge mennesker møder hinanden på et afvænningsprogram i Nordsjælland. De repræsenterer vidt forskellige samfundslag, men deres historier fletter sig ufrivilligt sammen og ændrer livet for dem alle.
Mads er en ung hårdkogt fyr, der har en fod i de forkerte kredse. Han har udskiftet sin forræderiske biologiske bror, Dennis, med fuldbyrdede Bandidos MC-medlemmer, som han nu kalder for sine brødre. Et skuddrama mellem ham og Dennis’ bande, Loyal to Familia, sender skæbnen i en ny retning.
Olivia er lige så farlig som hun er smuk. Hun har hang til MDMA og technofester, og snart kan det ikke blive vildt nok for hende. Hun er født på den rigtige side af hegnet, men er draget mod den tvivlsomme og frigjorte Mads.
Luna er en pige, der er vokset op med livet imod sig, og hun løser sine problemer med euforiserende stoffer, men en aften viser konsekvenserne af hendes valg sig for alvor.

Laura Helena Pimentel da Silvas mørke glød stammer fra Brasilien. Belém Pará blev til Frederiksværk i 1995, hvor hun kom til Danmark.
I en meget tidlig alder blev ord hendes udtryksform. Drømmen om at blive forfatter blev til virkelighed, da hun debuterede med selvbiografien, Kommunebarn i 2018. Bogen strøg hurtigt til tops på flere af Mofibos top 10-lister.
Siden debuten har forfatteren udgivet yderligere to værker og beskæftiger sig til dagligt med journalistik.
Hun er frivillig i De Anbragtes Vilkår og holder foredrag for at udbrede viden om samme.

”At give en stemme til dem, der ellers ikke bliver hørt, er noget, der står mit hjerte meget nært,” siger Laura Helena Pimentel da Silva.


Nordsjællands ukrudt udkommer den 31. oktober 2020.


For yderligere information, materiale og ønsket om et evt. redaktionelt indslag kontakt:
Laura Helena Pimentel da Silva: Mail: forfatter@laurahelena.dk Telefon: 61 41 64 49
Forlaget Brændpunkt: Mail: forlaget.braendpunkt@gmail.com Telefon: 61 31 98 54


Med venlig hilsen
Forlaget Brændpunkt
www.brændpunkt.dk
Kontaktperson:
Jørgen Gylling
Telefon:61319854
 
Afsender:
Forlaget Brændpunkt
Skibhusvej 35, 1. th.
5000 Odense C
 
Filer og billeder
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse

Presseudsendelser.dk ApS

Benediktevej 44
8800 Viborg
Telefon 2347 1166