Pressemeddelelser
Publiceret den: 01-10-2020
Forfatteren bag ungdomsromanen Sidste skoledag, der satte fokus på skoleskyderier, er nu aktuel med børne- og ungdomsromanen På røven gennem natten, som er en hæsblæsende fortælling om ungdomsproblemer og om krig og kærlighed. Bogen har fået en meget flot modtagelse.

Anmeldelser:

(5 ud af 5 stjerner) Sus' bogblog:
"Den her bog er simpelthen genial. Den er så spændende, fuld af skøre påfund og spændende karakterer, den er umulig at slippe, og jeg elskede hvert eneste ord. Karaktererne er skønne og fulde af liv, og hele historien er bare crazy og langt ude på den allerbedste måde.

Søren Poder formår på meget få sider både at få en fantastisk, skør og vild historie op og køre, men samtidig får han også skabt et sæt virkelige fantastiske karakterer, som både har baggrundshistorie og personlighed. Der er ingen flade papfigurer her, men derimod personer man føler man kender efter ganske få sider.

Hele historien er så vild, skør og absurd, og der sker bare så meget hvor man sidder med åben mund og polypper og ikke fatter at det lige faktisk skete."

Læs hele anmeldelsen her:
https://susbogblog.wordpress.com/2020/09/07/anmeldelse-pa-roven-gennem-natten/


(5 stjerner) Dagbladenes Bureau:
"Underholdningsværdien er stor, men der bliver også plads til at sætte vigtige emner til debat i Søren Poders velskrevne nye bog, hvor bedste- og oldefædre også sagtens kan læse med."

Læs hele anmeldelsen som PDF her:
https://xn--brndpunkt-h3a.dk/wp-content/uploads/2020/10/Dagbladenes-Bureau-anmeldelse-af-Paa-Roeven-gennem-natten.pdf


(5 ud af 6 stjerner) Louise Juelskjær Hansen:
"Jeg er simpelthen TOP underholdt fra start til slut. Bogen har et sprog, som fanger de unge, er nem og overskuelig i sin opbygning, og fortællertempoet er højt hele vejen igennem. Udover det er bogen humoristisk, samtidig med at den belyser vigtige temaer som kriminalitet, kærlighed, moral, racisme og generationskløfter."

Læs hele anmeldelsen her:
https://www.instagram.com/p/CEsAQsll-oP/


(Ingen karakter) Hyggegeek_Litteratur:
"Bogen er en ungdomsroman for de 13-16 årige, så jeg vred armen rundt på husets 12-årige knægt og bad ham læse den. Det skete i et overraskende hurtigt tempo, og han synes, at bogen er både dramatisk, opslugende og sjov. Ja, han vil næsten sige, at bogen er en af de bedste, han nogensinde har læst.

Jeg fik selv læst bogen på et par dage. Det er en rigtig pageturner, der foregår i et hæsblæsende tempo, så der slet ikke er tid til at kede sig. Den byder på et sprogbrug, der bestemt ikke er for sarte ører, men som teenageren helt sikkert vil elske. Forfatteren har sans for komedie, og vi grinede begge højt mange gange, men historien er også fuld af følsomhed og alvor, hvilket giver en helstøbt oplevelse."

Læs hele anmeldelsen her:
https://www.instagram.com/p/CErs_84hcY4/


(5 ud af 6 stjerner) Fritids_læseren:
"På røven gennem natten er en rigtig opslugende fortælling med masser af fart over feltet, humor og spænding. Det er en rigtig god bog til én, der måske ikke læser så meget i sin hverdag. Og generelt en virkelig god ungdomsbog med masser af underholdning."

Læs hele anmeldelsen her:
https://www.instagram.com/p/CE606KNh8LC/


(4 ud af 5 stjerner) Please, just let me read:
"Sproget er humoristisk og groft, og til tider på grænsen af, hvad man kan tillade sig - det er ikke for sarte sjæle, og man må være forberedt på at blive provokeret undervejs. Heldigvis er de enkelte karakterer i stand til at tage vare på sig selv og forsvare sig, når humoren bliver på deres bekostning, hvilket også mildner det hele lidt.”

Læs hele anmeldelsen her:
https://www.instagram.com/p/CEXLrfcBdUg/?utm_source=ig_web_copy_link


(Ingen karakter) Hjaeresen_bogblog:
"Samtidig med at bogen er fyldt med en masse spænding, kommer den også ind på nogle forskellige problematikker. F.eks. udnyttelse af naive børn i det kriminelle miljø og forbudt kærlighed. Jeg er fanget fra start til slut, der sker en masse. Ligesom bogens forside så fint illustrerer."

Læs hele anmeldelsen her:
https://www.instagram.com/p/CE45VElBMKx/


(5 stjerner) Livet i dukkehuset:
"Jeg simpelthen grinede mig gennem denne, især over karakteren Oldefar, han er godt nok skæg og skønherlig. Hans underlige ordsprog er med til at gøre bogen virkelig god. Bogen er en virkelig god børnekrimi, som jeg er sikker på bliver en succes hos børn og unge."

Læs hele anmeldelsen her:
https://www.instagram.com/p/CE_VtwdBsyR/


(4 ud af 5 stjerner) Litteraterne:
"Alt i alt er På røven gennem natten en spændingsfuld, sjov og hurtig læst børnebog, som helt sikkert vil fange især unge drenge i starten af teenageårene."

Læs hele anmeldelsen her:
https://litteraterne.dk/2020/09/08/paa-roeven-gennem-natten-af-soeren-poder/?fbclid=IwAR2hj9FDwoKd-ibjsekl1wZz9kEjhFJVtJcKtbQfoop3jnYiOfg4giVgJp0


(Ingen karakter) Bogvægten:
"Her er det hele: et vildt tempo, en gammel uoverensstemmelse, og et par teenagere der pludseligt tvinges ud i det rene James Bond. Ydermere får vi et kig på muligheder for drenge som Lukas og Viktor der er repræsentanter for en trængt underklasse. Amira er i konflikt med sin kulturelle baggrund og tilføjer romanen endnu en nuance. Midt under trusler og uhygge er der også god humor, ikke mindst fra den måske ikke-helt-så-demente oldefar, der muligvis har penge på kistebunden og i hvert fald skeletter i skabet."

Læs hele anmeldelsen her:
http://www.bogvaegten.dk/paa-roeven-gennem-natten/


(4 ud af 5 stjerner) Bogreden hos Monika:
"Det er en pageturner af en spændingsroman til unge mennesker, med krimivibes og en god portion humor, samtidig med at der er dybereliggende realistiske lag.

Personerne er troværdige og der er mere til historien end et kurérjob der går galt, for det er i høj grad også en bog om venskab, sorg, familie og kærlighed.

Det er en forrygende bog sprængfyldt med action og humor [...] den er nem at forholde sig til og vil være rigtig god til den unge der ikke læser så meget eller har brug for noget nyt og spændende."

Læs hele anmeldelsen her:
https://www.instagram.com/p/CFHiWPUB5Ca/


(Ingen karakter) Skriv for livet:
"På røven gennem natten er en hæsblæsende historie om et par unge knægte, der kommer ud på deres livs eventyr. Den er klukkende sjov, let at læse og ikke mindst godt strikket sammen.

Bogen (har) et let og levende sprog, der er perfekt til de yngre læsere. Der er godt gang i den, og der er ingen tunge steder, der kan smide dig af. Det er en rigtig drengerøvsbog, som nok skal indfange mange unge sjæle derude."

Læs hele anmeldelsen her:
https://www.skrivforlivet.dk/2020/09/14/soeren-poder-paa-roeven-gennem-natten/?fbclid=IwAR25oY1jiZlbYugZBuH3vB7R-HezXXkvpkoqYlNW9JvrLbtAoQLZmLh82lM


Måske ligger der allerede et eksemplar af bogen hos jer, ellers kan I kontakte os ved interesse for interviews eller anmeldereksemplarer her:
forlaget.braendpunkt@gmail.com


Med venlig hilsen
Forlaget Brændpunkt
www.brændpunkt.dk
Kontaktperson:
Jørgen Gylling
Telefon:61319854
 
Afsender:
Forlaget Brændpunkt
Skibhusvej 35, 1. th.
5000 Odense C
 
Filer og billeder
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse