Pressemeddelelser
Publiceret den: 30-09-2020
Lone Rohmann er netop nu aktuelt med sin debutbog: ”Da Min Livmoder Blev Syg,” som er en meget medrivende beretning om, hvordan man kan håndtere, at man får konstateret cancer i livmoderen.

Det er en bog som fortæller, hvordan man kan overleve en sådan livskrise, og stadig have skindet og sig selv i behold. Lone Rohmann kommer ikke med den eneste opskrift, hun er ikke ”hellig,” men har fat i den lange ende, hvilket hendes mange foredrag i Danmark stærkt bevidner, hun vækker med andre ord genklang.

Lone Rohmann er en medrivende foredragsholder, og et livstykke tillige. Hendes energi, smil, glæde samt indgående viden om emnet, er noget som fanger og som giver håb for tilhørerne. Hendes fanskare vokser støt på de sociale medier, ikke mindst pga. hendes morgenvideoer hvor hun går en tur, og fortæller om noget som ligger hende på sinde, noget som man kan forholde sig til.

Bogen er skrevet i genren ”Stream of Consiousness,” hvilket vil sige, at læseren hele tiden er med i de samme pulsslag, som Lone Rohmann selv oplevede, gennem hele processen. Bogen er sat op på en måde, som kunne minde om dagbogsindlæg med billeder, dette for at give læseren oplevelsen af Lone selv, som de oplever til foredragene.

Lone Rohmann kan opleves både til egne foredrag, samt til foredrag sammen med sin musikalske ligesindede: Nigel Ray Beck. Du kan opleve foredragene her:

Lone og Nigel:
• 21/1 - Nørherredhus - Nordborg
• 3/2 - Lukket arrangement: Innerwheel Korsør
• 9/2 - Pinds Café - Århus
• 27/2 - Grus – Horsens

Kun Lone:
• 20/10 - Orangeriet Elisaholt - Randers
• 4/11 - Kræftrådgivningen – Næstved
• 10/11 – Den 6. sans - Vejle

Der er flere foredrag på vej. Du kan følge Lone på Facebook, og få de nye datoer her: https://www.facebook.com/lonerohmann.dk
Kontaktperson:
Dennis Jørgensen
Telefon:22817003
 
Afsender:
Forlaget Muse
Bjergfyrvangen 69
5270 Odense N
 
Filer og billeder
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse