Pressemeddelelser
Publiceret den: 28-09-2020
- En roman om livet som hjemløs.

Hvor meget kan en person holde til at miste? Hvordan påvirker det et menneske at måtte gå fra hus og hjem? I sin anden roman belyser aktuelle Mikkel Guldager, hvordan den hjemløse Leon trøstesløst kæmper med og mod livet og systemet.  
 
Nostalgi er en samfundskritisk beretning baseret på virkelige hændelser, som i romanen på 124 sider bliver filtreret igennem fortælleren Krølle. Det er via dialog med Krølle og miljøet på den lokale plads, at den drikfældige og balstyriske Leon skildres som et menneske, der går fra kærlig og munter til udfarende og afmægtig, når presset bliver for stort. 
 
Leon har i årevis kæmpet for at komme på ret fod, efter han har mistet sin lejlighed til kreditorer og pantefogeden. Men det viser sig at være svært, når man lever på gaden og fra hånden til munden. Endelig finder Leon en campingvogn i Dragør, hvor han kan logere. Men er det for bestandigt, eller vil håbet endnu engang smuldre? 
  
Med sit unikke indblik i verden på kanten skriver Mikkel Guldager åbent, nøgent og originalt. Hans særlige fortællemåde bærer præg af at være rodfæstet i virkeligheden.  
 
Nostalgi er Mikkel Guldagers anden roman og første på forlaget Brændpunkt. Hans første roman Yatzy udkom til positiv omtale fra anmeldere tidligere på året. 


Nostalgi udkommer 10.10.2020


Ved interesse for et interviews og anmeldereksemplarer kontakt da Forlaget Brændpunkt på:
forlaget.braendpunkt@gmail.com


Med venlig hilsen
Forlaget Brændpunkt
www.brændpunkt.dk
Kontaktperson:
Jørgen Gylling
Telefon:61319854
 
Afsender:
Forlaget Brændpunkt
Skibhusvej 35, 1. th.
5000 Odense C
 
Filer og billeder
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse