Pressemeddelelser
Publiceret den: 17-09-2020
Corona skaber nye tiltag
8 ugers online forløb for mænd med rejsningsproblemer.

Lægen besøges. Der er lige ti minutter afsat. Afsted igen med en recept. Du skal blot have en pille, så går det nok.

Mere end 350.000 mænd lider årligt af rejsningsproblemer, og det bliver ikke færre fremover, med den måde vi lever på.

Viagra bliver solgt som varmt brød – mange mænd bryder sig ikke om det, og på mange har det absolut ingen effekt.

Hos lægen får manden intet at vide om bækkenbundstræning, testosteron, stress, alkohol, livsstilsygdomme eller andet der kan være årsagen, ligesom han ikke får at vide, hvad han kan gøre for at blive en glad mand.

Intimitet kan ophøre af misforståede grunde. Måske nærmer manden sig ikke sin partner, fordi han er bange for ikke at slå til, og hun lader ham være, fordi hun er bange for at såre ham. Afstanden mellem parterne bliver større, og i værste fald kan det ende med skilsmisse, alkoholmisbrug eller at endnu mere tid går til arbejdet. FORDI der ikke bliver talt om det.

Emnet er sårbart, og der mangler ord. Ord som gør det normalt og tilgængeligt. Ord der hjælper med at fjerne skyld og skam. Ord der beriger og finder nye veje til indsigt og en endnu bedre seksualitet og manddom.

I tolv år har mænd kommet til Livsglædecentret for tale om deres rejsningsproblemer. Mere end 2000 mænd og par er blevet hjulpet. Om det er for tidlig udløsning, manglende hårdhed eller at erektionen blot falder undervejs – så er det her, vi dykker ned i problemet.

Sanne Mikaela Bazlamit kalder det ”den intelligente pik”, da den blot er en afspejling af, hvem manden er. På den led bliver det til en visdomsstav... og en kærlighedsstav der både beriger manden, og som bliver beriget af nærvær og tillid.

Corona har som på så meget andet også sat sit præg på mit selvstændige virke.
Så i de små, mørke timer har Sanne Mikaela Bazlamit samlet al sin viden sammen om mænds nedre udfordringer, og det er blevet til et otte ugers forløb for mænd med rejsningsproblemer.

Et online forløb der starter den 1. oktober 2020.

Da Sanne Mikaela Bazlamit testede forløbet på en gruppe mænd med rejsningsproblemer, var der en kvinde, der skrev efter fjorten dage: ”Tak for alt det du gør for min mand. Vores sexliv er blevet meget bedre”.

Forløbet består af 5 moduler med samtaler, meditation, træning, kost og arbejdsark, hvor manden kommer godt rundt i hele sit liv.

Det der før gjorde ondt, var pinligt og flovt, bliver nu til noget, der er okay at tale om, og til ”hvad var jeg dog bange for?”.

Mere information: https://livsglaedecentret.dk/rejsningsproblemer-vil-du-have-en-staerkere-arm/

Sanne Mikaela Bazlamit er indehaver af Livsglædecentret, hvor hun fungerer som sexolog, parterapeut og tantramassagebehandler. Hun er ligeledes uddannelsesleder, underviser og forfatter.
www.livsglaedecentret.dk, info@livsglaedecentret.dk Tlf.: 40958875
Kontaktperson:
Sanne Mikaela Bazlamit
Telefon:40958875
 
Afsender:
Livsglædecentret
Brøndvejen 5, Salløv,
4621 Gadstrup
 
Filer og billeder
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse

Presseudsendelser.dk ApS

Benediktevej 44
8800 Viborg
Telefon 2347 1166