Pressemeddelelser
Publiceret den: 16-09-2020
- En romantisk komedie for dig, der elsker en god kærlighedshistorie.

Anneke er sidst i 30’erne, single og forfatter, ligesom en meget stor gruppe af unge, danske kvinder. Hun er egentlig godt tilfreds med en hverdag, der ikke giver de store udsving, men et sted drømmer hun, som de fleste enlige kvinder, om at møde kærligheden i et format, som passer til hende.

Alias Anneke giver et meget fint billede af vores tid både gennem Annekes singleliv, men også gennem søsteren, som er gift og har to børn, og som ernærer sig som livstilsblogger.
Vi genkender i romanen både sider hos os selv og hos mange, vi kender, og Louise Roholte formår at male et billede af disse kvindetyper med kærlig humor.

Louise Roholte, f. 1982, kommer fra Præstø. I 2001 blev hun student. Senere tog hun en bachelor i engelsk og kommunikation, men hun fandt først sin hylde, da hun begyndte at skrive i 2008. Det har hun levet af lige siden, og hun skriver fiktion til de danske ugeblade, og desuden har hun skrevet en lang række af bøger for børn og unge, og har været nomineret til Orla-prisen med ungdomsbogen Provinspiger. Alias Anneke er hendes første roman for voksne.


Alias Anneke udkommer 25. september 2020.


Ved interesse for interviews og anmeldereksemplarer kontakt da Forlaget Brændpunkt på:
forlaget.braendpunkt@gmail.com.


Med venlig hilsen

Forlaget Brændpunkt
www.brændpunkt.dk
Kontaktperson:
Jørgen Gylling
Telefon:61319854
 
Afsender:
Forlaget Brændpunkt
Skibhusvej 35, 1. th.
5000 Odense C
 
Filer og billeder
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse

Presseudsendelser.dk ApS

Benediktevej 44
8800 Viborg
Telefon 2347 1166