Pressemeddelelser
Publiceret den: 07-09-2020
Sex & samliv: Årets frække julekalender (2020) - Erotisk og fræk julekalender for voksne

Sexshoppen Belugi har været så heldige, at få forhandlingen af en meget lækker erotisk julekalender 2020. Faktisk vil vi gå så langt, til at sige, at vi tror, at det bliver årets storsællert af voksen julekalendere.

Kalenderen, der selvfølgelig aldrig tidligere har været solgt, kommer med 24 erotiske gaver specielt til par! Denne erotiske julekalender, er designet som en stor bog og kan både stå sammenklappet og klappet ud – f.eks. i soveværelset.

Inde i selve julekalenderen gemmer der sig 24 kasser, med hver deres erotiske tema. Derudover er der en lille bog, der fortæller hvad de forskellige gaver kan bruges til, stillinger og/eller forslag til frække lege.

Belugi har haft deres sexlegetøjsanmeldere til at anmelde denne frække julekalender og de giver den 5 store stjerner – ud af 5 mulige. Du kan læse hele anmeldelsen af årets frække julekalender her.

Erotiske julekalendere er i de senere år blevet enormt populære i Norden, hvor de bliver solgt i over 100.000 eksemplarer. Og en del sexshops er begyndt at sælge disse erotiske julekalendere i forskellige kvalitet og naturligvis til forskellige priser. Hos Belugi har vi valgt, at vi ikke vil gå på kompromis med kvaliteten. Men vi har presset vores leverandør helt i bund, så man får varer for kr. 2.597,- til en pris på kun kr. 1.199,- hvis man vel og mærke køber før 1. november 2020. Derefter er prisen kr. 1.399,-

Uden at vi skal fortælle hvad der gemmer sig i denne luksusudgave, kan dog godt afsløre, at man blandt andet finder en Womanizer Starlet i en eksklusiv farve, sexlegetøj, lingeri, stimuleringsolier/cremer, blid bondage og produkter indenfor kategorien ”Romantik og Wellness”.

Den kendte sexolog Maj Wismann har udtalt, at man skal passe på med ikke at presse hinanden til sex hele december måned, fordi man har købt en erotisk julekalender. Men i stedet tale om de forskellige gaver, og hvad man kunne tænke sig, at bruge dem til. I Belugi’s erotiske julekalender er gaverne af så høj kvalitet, at man sagtens kan gemme dem til efter jul – og nyde dem langt ind i 2021.
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse

Presseudsendelser.dk ApS

Benediktevej 44
8800 Viborg
Telefon 2347 1166