Pressemeddelelser
Publiceret den: 31-08-2020
Når Covid-19 sætter en stopper for boghandlere, så må forlagene selv tage affære, og det gør vi!
Derfor tager Forlaget Muse nu skeen i den anden hånd, og arrangerer: Den Litterære Karavane. Med Forlaget Muse som primus motor, har vi skabt et setup bestående typisk af musik, samt oplæg fra udvalgte udgivne forfattere. Der er dog også plads til lokale kræfter i vores oaser. Oaserne afvikles rundt om i Forlaget Muses ophav: Det Fynske land. De forskellige stop i år er:

2. september: Odense
Den Litterære Karavane skydes i gang på Odense Hovedbibliotek kl. 16, hvor vi også har inviteret forlagene: Historia, Enter Darkness, Forår samt Forårsbørn med, som hver medbringer forfattere som læser op fra deres værker. Vi tror på at forskellighed gør en forskel, og, at vi ikke alene sidder med formlen til gode oplevelser. Desuden vil Odense Dart, som vi sponsorerer, byde på en snak om ligestilling og deres ungdomsrække, som har vundet konkurrencer både i og udenfor Danmark. Det fulde program kan ses på Facebook eventet her, og tæller blandt andet Peter Bang, kendt som ”Manden med arret” (Odense), Tine Kust (Assens), Iris Munkebjerg (Bogense) samt musik ved Kim Stark (Fredericia).

9. september: Svendborg
Andet stop for karavanen, er på Svendborg Bibliotek kl. 19. Her bliver arrangementet lidt mindre, men stadig rigtig spændende, med navne som Lone Rohmann (Aarhus), Tine Kust (Assens) og June Pedersen (Ballen) på plakaten. June Pedersen skriver også i Svendborg Ugeavis, og er én som har en stor skare af følgere.

30. september: Tarup
Karavanen afsluttes på Tarup Bibliotek kl. 19, hvor hovednavnet er Tine Kust. Tine er tidligere alkoholmisbruger, og vil fortælle både om den svundne tid, men også om den nye tid, sluppet fri af misbrugens klør. Der vil derudover være musik med den lokale musiker Jørgen Nancke.

Arrangeret af Forlaget Muse
Den Litterære Karavane arrangeres af Forlaget Muse, det nye Fynske forlag som er målrettet velgørenhed, dette gennem drift og projekter. Forlaget grundlagdes i 2019, og har allerede en håndfuld udgivelser bag sig.

Yderligere informationer:
- Web: www.forlagetmuse.dk
- Marketingansvarlig Dennis Jørgensen: dennis@forlagetmuse.dk – 22 81 70 03
Kontaktperson:
Dennis Jørgensen
Telefon:22817003
 
Afsender:
Forlaget Muse
Bjergfyrvangen 69
5270 Odense N
 
Filer og billeder
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse

Presseudsendelser.dk ApS

Benediktevej 44
8800 Viborg
Telefon 2347 1166