Pressemeddelelser
Publiceret den: 31-08-2020
Børn, og teenagere, over alt på jorden, har lidt af en frygtelig pandemi, siden tidens begyndelse, uden at voksne, rigtigt har opdaget det, problemet er, at denne virus, har langtids hjerne, og hormon effekter.

"Citat; For eksempel, ofre udviklede 4 gange, oftere et angst problem , i voksenlivet, sammenlignet med børn, som ikke var involveret i mobning. Mobber/offer havde en 5 gange større risiko, for depression, end børn, der ikke var involveret i mobning, ligesom de havde 10 gange mere risiko, for selvmords tanker, eller adfærd, og 15 gange mere sandsynlighed for at udvikle et panik angst problem"

Alle kan tænke, om hjernen, som tre områder, PLUS et stresshormon, som vi må sænke, disse tre områder, er the Supramarginal Gyrus, vores medfølelses center, the Prefrontal Area, vores logik, specielt den Infralimbiske Cortex, og the Amygdala, vores frygtcenter.

Problemet er, at vores frygtcenter, og vores motivations center, nogle gange, mange gange, kontrollerer hele vores væsen, hvilket skaber ekstra stresshormon, og selviskhed, du har måske set det i andres børn, måske endda, i dine egne børn.

"Citat; 16 pct. af unge i 9. klasse er blevet mobbet på nettet inden for det seneste år, og 15 pct. har udsat andre for digital mobning, viser en ny undersøgelse fra Børnerådet blandt 1.390 elever i 9. klasse."

Skole Problemer, kommer fra den forudsætning, at konkurrence er målet, i uddannelses centre, der skaber frygt, eller for meget motivation, hvilket skaber hierakier, kliker, og magtspil, der ødelægger mange børns liv, børnene der bliver inficeret med frygt virussen.

Mange mennesker, leder efter en vaccine, imod frygt virussen, og vi har den, i vores hænder, nu, eller rettere i vores Supramarginal Gyrus, hvor vores medfølelse, imod andre mennesker lever.

"Citat; Et research team, ledet af Tania Singer fra the Max Planck Institute for Human Cognitive and Brain, har opdaget, at vores egne følelser, kan forvrænge vores kapacitet, for empati. Denne Emotionelt drevne egocentricitet er genkendt, og gjort korrekt, af hjernen. Når, alligevel, The Right Supramarginal Gyrus, ikke fungerer rigtigt eller når vi er nødt til, at gøre specielt hurtige beslutninger, bliver vores empati svært begrænset"

Alt dette betyder, at svækkelsen, af vores gode hjerne områder, og hormoner, og styrkelsen, af vores problematiske hjerne områder, og hormoner, på lang sigt, kan forandres, ligesom med en vaccine.

Denne vaccine, må komme fra forældre, og andre voksne, der bringer børn ind i, og op i verden. Der er en utrolig mangel på brug af vaccinen, imod livs ødelæggende PTSD, hos børn, der vokser op frygt fulde, og indkomplette.
Antibodies, imod frygt virussen, igennem vaccinen, kunne komme i mange, og nok hænder, hænderne på vigtige voksne, for at gøre en reel forskel.

Denne børne helbreds, og senere voksen pandemi, er frygtelig, da mange mennesker ikke får deres vigtige eksamens papir, og ender op, i en ensom, frygt fuld, sørgelig situation.

"Citat; Medfølelse er meget forskellig, fra empati, fordi mennesker med empati, ser en person, med smerte, tager følelserne på sig, og derfor intet gør, hvor en person med medfølelse, ser den samme person, med smerte, distancerer hende selv, fra smerten, og gør noget, for at fjerne smerten, og ændrer den anden person's skæbne.

Flere unge, som lever i en familie med færre penge end gennemsnittet samt unge anbragt uden for hjemmet, bliver udsat for mobning end andre unge".

Mobning kan altså ud fra studier, svække specifikke områder i hjernen, og styrke stress hormonet, cortisol. Denne svækkelse, kan forandres med Neurolederskabs øvelser, Neurolederskab, er den praktiske applikation, af Neurovidenskabs disciplinerne, jeg kalder det Moderne Psykologi.

17 pct. af de unge, som har været udsat for mobning, oplever 5-8 former for mistrivsel mindst ugentligt. Det samme gælder for 5 pct. af de unge, som ikke har været udsat for mobning.

47 pct. af de unge, som har været udsat for mobning én gang inden for det seneste år, har søgt hjælp eller rådgivning. Det samme gælder for kun 14 pct. af de unge, der har været udsat for mobning mange gange inden for det seneste år.

15 pct. af de unge i 9. klasse har mobbet andre på nettet inden for det seneste år. Der er flere drenge (21 pct.) end piger (10 pct.), der svarer, at de har mobbet andre på digitale medier.

Unge, der er anbragt uden for hjemmet, udsætter oftere andre for mobning på digitale medier, end andre unge.
12 pct. af de unge, som har mobbet andre på nettet, har 5-8 tegn på mistrivsel mindst ugentligt. Det samme gælder for 6 pct. af de unge, som ikke har udsat andre for mobning."
Kontaktperson:
Kim Johannesen
Telefon:42612919
 
Afsender:
Antimobning.org
Nørregade 77C, Stuen 2
5000 Odense C
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse

Presseudsendelser.dk ApS

Benediktevej 44
8800 Viborg
Telefon 2347 1166