Pressemeddelelser
Publiceret den: 18-08-2020
Iris Munkebjerg har skrevet krimier i flere år, dette primært for ”Ugebladet Søndag.” Hun er dermed ikke en novice udi tekster med neglebidende og udfordrende spænding, og bogen ”Den Sorte Krukke,” som er hendes anden bogudgivelse, rummer flere kriminoveller med raffineret kant, som alle får hjertet til at banke hurtigere, selv hos de mest garvede krimilæsere.

I 2017 udkom Iris Munkebjergs første bog: ”I Skovens Dyb,” som kan lånes på landets biblioteker, og nu er hun endelig klar med en nervepirrende opfølger. ”Den Sorte Krukke” er en samling velskrevne kriminoveller, som alle går til stregen, og måske lidt over?

Selvom begge bøger kan stå alene, er det et klart ”must” at læse begge. Iris Munkebjerg udstiller en rå og virkelighedsnær dyster afkrog af krimigenren, et sted man ikke altid hører om. Derfor udkommer de som bog, og ikke i ugeblade, da de simpelthen er for skrappe. ”I denne samling af kriminoveller findes kærlighed, tvang, angst, vrede, omsorg, had, jalousi, fortvivlelse … Følelser, der kan føre til mord…” Endda ikke kun mord, men mord og gerninger, som kan være svære at læse om…

I novellen med bogens titel, følger vi bl.a. hovedpersonen Jacob, der, sammen med sine venner, hver lægger en opgave i den sorte krukke. Der er ingen vej tilbage... Hans opgaver starter med at skulle røve en dametaske, derefter stjæle en cykel. Opgaverne udvikler sig hastigt, og hvor går grænsen for, hvad man vil gøre, for at være en del af kliken? Hvornår mister man sig selv? Og taget i virkeligheden?

Læs også novellen ”Gift … forgift,” som handler om ægteparret, hvor manden har skumle planer for det videre liv – eller måske manglen på samme? Og om hvorvidt gift er en status, eller et hvidt pulver der kan lade døden skille et ægtepar ad.

“Den Sorte Krukke” udkom 15/8-2020, og kan købes på forlagetmuse.dk, samt hos boghandlere overalt i landet og på nettet. Den vejledende pris er 169,95 kr.
Kontaktperson:
Dennis Jørgensen
Telefon:22817003
 
Afsender:
Forlaget Muse
Bjergfyrvangen 69
5270 Odense N
 
Filer og billeder
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse