Pressemeddelelser
Publiceret den: 05-08-2020
NYT TRÆNINGS-FÆLLESSKAB I SKANDERBORG

Når Cluster Cross & Fitness åbner om få uger på Finlandsvej 1 i Skanderborg, bliver det et center, der på alle måder gør op med den traditionelle forestilling om fitnesscentre.

Skanderborgs første center for funktionel fitness sætter fokus på at gøre kroppen stærkere gennem bedre bevægelse. Fællesskab og holdfølelse er en vigtig del af træningen.

”Vi vil væk fra det typiske fitnesscenter, hvor man mere eller mindre står alene og træner enkelte muskelgrupper i store maskiner. Vores center er baseret på fællesskab og holdfølelse, hvor vi sammen træner funktionel fitness. Det vil sige træning baseret på de naturlige bevægelsesplaner, vi møder i hverdagen,” fortæller Bjørn B. Møller, der står bag det nye træningscenter.

De eneste maskiner i Cluster Cross & Fitness er enkelte kredsløbsmaskiner – cykler, romaskiner og et par skimaskiner – resten af træningen foregår primært med redskaber som kettlebells, vægtstænger og lignende under kyndig vejledning af erfarne fysiologiske trænere og fysioterapeuter.

”Vores fokus er ikke nødvendigvis store muskler. Træningen handler om at få en stærkere krop gennem bedre bevægelse. Når vi træner livets bevægelsesplaner, så opnår vi resultater, der hjælper os i hverdagen. Vi undgår forstrækninger, vi får mindre ondt - og i det hele taget får vi en aktiv krop, der arbejder sammen med os på alle niveauer,” forklarer Bjørn.

Træningen skal både være effektiv, men også sjov, inspirerende og motiverende. Hos Cluster Cross & Fitness kommer det til at foregå på hold med maksimum 16 deltagere, hvor hver deltager har et areal på hele 9 kvadratmeter.

”Vi vil skabe en ægte klubfølelse, hvor vi har et fællesskab omkring træningen og centret, og hvor vi støtter og opmuntrer hinanden - både medlemmer og trænere. For eksempel er det planen, at vi på et tidspunkt laver en større fredagstræning med efterfølgende fredagsøl,” siger Bjørn.

Netop klubfølelsen er vigtig for Bjørn, der har 25 års erfaring i fitness-branchen og blandt andet har været konsulent for en række af de store fitnesskæder i Danmark. De seneste år har han selv stået bag flere funktionelle fitnesscentre i Aarhus – blandt andet som medejer af TRX Aarhus, der i 2015 og 2017 er blevet nomineret som ét af Aarhus' bedste træningssteder – og det er især erfaringen fra disse centre, der danner grundlag for konceptet hos Cluster Cross & Fitness i Skanderborg.

”Vi kan levere en træningsform, der både er mere effektiv og givende end traditionelle fitnesscentre, men også sjovere og mere social for alle medlemmer, uanset alder og niveau,” siger Bjørn B. Møller fra Cluster Cross & Fitness.

Er man ikke til den ordinære holdtræning, eller føler man sig ikke klar til at starte op i fælles holdtræning, tilbydes der også personlig træning, ligesom der også kan arrangeres træning for firmaer eller i mindre grupper. Der vil med tiden også tilbydes bootcamps og workshops, der intensiverer og målretter træningen for den enkelte.

Cluster Cross & Fitness åbner til august, men kan allerede nu følges på Facebook og Instagram under Cluster CF Skanderborg, og der er også mulighed for, at man kan skrives op til et medlemskab.
Kontaktperson:
Bjørn B. Møller
Telefon:-
 
Afsender:
Cluster Cross & Fitness
Finlandsvdj 1
8660 Skanderborg
 
Filer og billeder
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse

Presseudsendelser.dk ApS

Benediktevej 44
8800 Viborg
Telefon 2347 1166