Pressemeddelelser
Publiceret den: 29-07-2020
Som en del af den massive vækst hos Green Energy, er det med stolthed at vi kan meddele en omfattende samarbejdsaftale med EuroPart Nordic.

EuroPart Nordic dækker landene Danmark, Sverige og Finland som en del af den store EuroPart koncern med base i Tyskland. Samarbejdet vil omfatte 24V-230V invertere på det danske marked hvor kunderne er at finde inden for lastbiler og busser. I Sverige og Finland dækker aftalen også mipv.pro`s 12V-230V invertere. Disse invertere har skabt sig et nærmest legendarisk ry for lang holdbarhed i industrien.

Salg og distribution af solcelle løsninger/CIGS ”plug and play”-sæt i Norden
Aftalen dækker den samlede distribution af Green Energy`s brands solarbus.pro, hvilket er solcelle løsninger inden for minibusser, citybusser og langdistance busser. Busser udmærker sig ved at forbruge store mængder strøm til for eksempel lys, ventilatorer, betalingsanlæg, lysskilte og lignende. Strøm der ellers skal produceres via bussens generator hvor det koster 1 liter diesel at producere 1 kWh strøm. Denne udgift og slid på generator og batterier elimineres med strøm fra solcellerne, der sendes igennem avancerede egenudviklede E8 certificerede charge controllere.

Brandets koncept består af færdigpakkede CIGS ”plug and play”-sæt som distribueres ud til værksteder og vognmænd i Danmark, Sverige og Finland.

Et andet Green Energy brand som også for fremtiden skal distribueres gennem EuroPart Nordic er solartruck.pro der er specialiseret i løsning inden for lastbiler. Dette kan være supplering af strømforsyning på for eksempel el-lastbiler, der er udstyret med forbrugere som læssebagsmæk eller lignende. Men det kan også være forsyning af strøm til overvågningsudstyr eller drift af kølemaskiner. Her drejer det sig ligeledes om færdige CIGS ”plug and play” sæt der går ud til værksteder og vognmænd i Danmark. Sverige og Finland.

Det er en omfattende og spændende aftale der også sikrer videreudvikling af ”plug and play”-sæt i samarbejde med EuroPart Nordic til at løse endnu flere udfordringer for kunderne.

”Vi er stolte og ydmyge over at EuroPart Nordic har valgt os som leverandør af disse produkter og glæder os til samarbejdet” Udtaler CEO Karl Andreassen fra Green Energy.”

Om EuroPart Nordic:
Med 22 butikker/afdelinger i Danmark, Sverige og Finland og en medarbejderstab på 200, er EuroPart Nordic en afgørende spiller inden for distribution af reservedele og løsninger til værksteder og vognmandsvirksomheder i de pågældende lande. Med tusinder af varenumre der distribueres effektivt og hurtigt til kunderne sammen med en innovativ indstilling har virksomheden sat sig fast som en pålidelig partner inden for kvalitetsprodukter til transportindustrien.

Om Green Energy:
Green Energy er verdens førende inden for Mobilt Integreret Photo-Voltaic med andre ord solcelle løsninger på alt hvad der kan bevæge sig, skibe, varevogne, busser, lastbiler og campere. Green Energy er et norsk moderselskab med en ejerkreds af Norske og Danske investorer, med et datterselskab der driver centrallager i Vejle, Danmark.
Virksomheden har egenudviklede produkter i eget brand, inden for charge controllere, invertere, sikringer, skillerelæer, litium batterier og store power banks til håndværk og industri.

Der udvikles også batteribank-produkter til brug for håndværker af mærkerne Husqvarna, Makita og mf. Produkterne sælges gennem større grossister. Derudover tilbydes også mulighed for leasing aftaler.
Kontaktperson:
Direktør Karl Andreassen
Telefon:+45 93 206 207
 
Afsender:
Green Energy A/S
Niels Bohrs Vej 2
7100 Vejle
 
Filer og billeder
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse

Presseudsendelser.dk ApS

Benediktevej 44
8800 Viborg
Telefon 2347 1166