Pressemeddelelser
Publiceret den: 30-06-2020
Bamser proppet med ulovligt fyld, slim der er sundhedsskadeligt, batteriet til mobiler og andet, der ikke holder reglerne eller måske ligefrem er farlige. Desværre er det hverdag - så EU faciliteter at der hvert år gribes år ind overfor produkter med sikkerhedsproblemer. Det sker blandt andet gennem fælles test landene på tværs.

Ud over at gennemføre fælles test er en af opgaverne at holde myndighederne opdaterede med hvad der nu er best practices, så man lærer fra hinanden.

Nu holder netværket CASP så den 7. juli en online konference - og du er inviteret til at få en orientering om resultater og hvordan man griber det an.

Vedlagt er indbydelse og mere information.

Det hele foregår på nettet og du kan selvfølgelig flekse ind og ud af programmet som det nu passer dig. Hvis du tænker, at en anden kollega vil have større gavn af indbydelsen end dig, så sig til.

I disse IT sikkerhedstider er konferencen sat op, så det kræver man modtager en specifik indbydelse til EU Kommissionens valgte platform, så tilbagemelding er til mig hvis du eller en kollega ønsker at deltage. Så sørger jeg eller en kollega for, at du får adgang.
Kontaktperson:
Jesper Schou Hansen
Telefon:26237378
 
Afsender:
SCHOU Kommunikation - a proud member of EURACSIS
Vester Farimagsgade 1, 3
1606 København V
 
Filer og billeder
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse