Pressemeddelelser
Publiceret den: 17-06-2020
Nu er der åbent for tandbehandling i Polen
På grund af de lukkede grænser, har mange udsat deres tandbehandling i Polen. Med åbningen af den polsk-tyske grænse, er det igen muligt at tage til Polen, for billigere tandbehandling. De danskere der inden Corona krisen havde planlagt tandbehandling i Polen, for at opnå besparelser op til 70%, har ventet og kan nu endelig begynde behandlingen.


Tandbehandling nødvendig rejse
Udenrigsministeriet fraråder unødvendige rejser til Polen, men for mange er tandbehandling meget nødvendig. Med det lave smittetryk i Polen og den høje hygiejne på de polske klinker, mener AvMinTand, at det igen er sikkert at tage til Polen for at få tandbehandling. Det er en forudsætning, at man holder social distance og høj hygiejne ligesom i Danmark.

Færre smittede i Polen
De polske tandlæger har lige som Danmark indført strenge forholdsregler, der beskytter patienterne mod at blive smittet. Set ud fra antallet af personer, der er døde med Corona, er antallet af smittede lavere end i Danmark. I polen er der kun 34 Corona relaterede dødsfald pr million indbyggere mod 104 i Danmark (Kilde: https://www.worldometers.info/coronavirus/)

Dækker rejseforsikringen?
Der er stor forskel på rejseforsikringerne, men de store rejseforsikringer dækker også rejser til Polen. Hvis man mod forventning skal evakueres på grund af en opblusning af Corona epidemien, er man ikke dækket. De populære klinikker ligger kun 30 minutter fra den tyske grænse, så dem der kører i egen bil, kan let køre ind i Tyskland, som er et gult område. AvMinTand vejleder patienterne om, hvilken rejseforsikring der dækker.

Fakta:
• Polen har færre smittede end Danmark.
• Hygiejne på klinikerne er på højde med klinikkerne i Danmark
• Klinkerne ligger tæt på den tyske grænse
• Man kan let og trygt køre i egen bil

Foto i høj opløsning, til fri afbenyttelse med kildehenvisning: https://1drv.ms/u/s!Al8SaHTBNUmomK1Rw3uJXrfJ9N1dxg?e=2h2LTv

For yderligere information kontakt venligt:
Asger Mønster Frydkjær, AvMinTand.dk, tlf. 51 60 04 69, asger@avmintand.dk

AvMinTand.dk er en web-baseret virksomhed, der samarbejder med tandlægeklinikker i otte forskellige europæiske lande. Hos AvMinTand.dk kan man gratis henvende sig og få rådgivning og hjælp til at arrangere en tandlægebehandling i udlandet. Siden 2001 har AvMinTand.dk hjulpet titusindvis af danskere til tandlægebesøg i udlandet hos tandlæger, som er nøje udvalgt og lever op til AvMinTands krav om kvalitet, hygiejne, service og sprogkundskaber.
Kontaktperson:
Asger Frydkjær
Telefon:51600469
 
Afsender:
AvMinTand ApS
Klarupvej 12F
9270 Klarup
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse

Presseudsendelser.dk ApS

Benediktevej 44
8800 Viborg
Telefon 2347 1166