Pressemeddelelser
Publiceret den: 09-06-2020
Hvad skete der egentlig i Danmark i årene op til enevældens fald og demokratiets indførelse?

I Frankrig og senere i Rusland skulle der oprør og revolutioner til før folket fik magt. Var det virkeligt så fredeligt i Danmark som historiebøgerne umiddelbart fortæller, og accepterede alle med magt og indflydelse således den store omvæltning uden større protester?

Dette har forfatteren Peter Winther-Schmidt tænkt en del over – og det er der nu kommet en spændende og medrivende historisk krimi ud af.

Forfatteren Peter Winther-Schmidt fortæller: ”Jeg har altid interesseret mig for Danmarks historie og har længe undret mig over, at denne store omvæltning i Danmarks historie gik så forholdsvist smertefrit til. Derfor har jeg tilladt mig at tilføje fiktions-elementer til denne roman, som er én version af, hvordan det kunne være foregået – med ekstra tryk på spændingen.”

Romanen er en historisk spændingsroman sat i København i årene 1845 - 47, vigtige år der leder op til Tre-årskrigen i 1848. En række fiktive og historiske personer fra tiden blandes i romanen sammen i kampen mellem den konservative og nationalliberale bevægelse, som opleves gennem hovedpersonens øjne. En kærligheds- og krimihistorie, hvor en række politisk motiverede mord begås i positionering for magten.

I historien optræder både historiske og fiktive figurer. Handlingen i historien følger i det store hele den historiske udvikling. Af historiske figurer finder man bl.a. Kong Christian d.8, Konseilspræsident Stemann, J.B.S Estrup, D.G. Monrad, Orla Lehmann, Martin Hertz, Frederik d.7, mv.

Forfatter Peter Winther-Schmidt er til daglig administrerende direktør i en større IT-virksomhed og denne roman er hans debutroman – men han har et brændende ønske om, at formidle Danmarks historie videre til sine læsere - og helst på en spændende måde, så de selv får lyst til at lære mere.


Yderligere oplysninger:
Forlaget Valeta, e-mail: forlaget@valeta.dk
Forfatter Peter Winther-Schmidt, e-mail: pwintherschm@dxc.com
Anmeldereksemplar kan rekvireres på e-mail: forlaget@valeta.dk

Facts om bogen:
Titel: Til Rigets Bedste
Forfatter: Peter Winther-Schmidt
ISBN: 978-87-7157-098-4
Antal sider: 561
Udkommer: 1. juni 2020Valeta har siden 2008 udgivet bøger indenfor et bredt udvalg af genrer, fra eksistentialisme, noveller og lyrik, til horror, sci-fi, spænding og krimi. Alle udgivelser udkommer som trykte bøger og e-bøger.
Kontaktperson:
Forlaget Valeta
Telefon:53202010
 
Afsender:
Valeta ApS
Søndervigvej 99
2720 Vanløse
 
Filer og billeder
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse