Pressemeddelelser
Publiceret den: 20-05-2020
Danish Blade Service er stolte af at annoncere underskrivelsen af en 2-årig rammeaftale med mulige forlængelser. Danish Blade Service har leveret vindmøllevingeinspektion og reparationstjenester til Vattenfall i mange år og er meget glade for at fortsætte dette forhold ved at vinde rammeaftalen sammen med 2 engelske firmaer (Vattenfall-meddelelse på dansk og engelsk, se nedenstående).

Danish Blade Service CEO Brian Bendixen siger ”Vi ser aftalen som en anerkendelse af mange års samarbejde med Vattenfall onshore i DK, og vi ser frem til at udvide vores forretning yderligere med Vattenfall. Vi ser meget frem til at samarbejde med lokale Site Managers og vingeteamet i Vattenfall. ”

Brian fortsætter, ”Vi finder os særligt velegnet til at støtte de havvindmølleparker, der mobiliseres ud af Esbjerg , Sjælland og Sverige plus alle landvindmølleparker i Nordeuropa, hvor vores servicemontører rejser dagligt for at støtte kunder lige fra fabrikskontrol til komplekse reparationer, når møllen er installeret.”
Danish Blade Service udvider i øjeblikket med nye reparationsmetoder og nye geografiske områder og stræber efter at støtte kunder med teknologiløsning, der gør det muligt for reparationsmetoder at mindske nedetiden på møllerne, hurtigere reparationer/processer, samt forbedre turbinens årlige energiproduktion med attraktive IRR og ROI'er.

Tidligere CCO og kommende bestyrelsesmedlem i Danske Blade Service - Kim Wichmann-Hansen siger: ”I 2019 blev der brugt betydelig tid på vores kommercielle og teknologiske strategi og partnerskaber, og Danish Blade Service begynder nu at se succesen af dette i kombination med stærk udførelse og en ydmyg holdning og leveringsfokus til kunderne. ”

Du er velkommen til at følge Danish Blade Service på LinkedIn eller kontakt os. Kontaktoplysninger finder du ovenfor.

Vattenfall har indgået rammeaftale med tre virksomheder - Danish Blade Service, James Fischer Marine Service and GEV Wind Power - om vedligeholdelse og reparation af vinger på virksomhedens over 900 hav- og landmøller i England, Danmark, Tyskland, Holland og Sverige. Aftalen, som løber minimum to år, dækker 50 vindmølleparker på land og til havs. I Danmark driver Vattenfall 14 parker med en total kapacitet på cirka 800 MW eller nok til at dække det årlige elforbrug hos 800.000 dansk husstande. De kommende år vil den kapacitet blive fordoblet med færdiggørelsen af Kriegers Flak og Vesterhav Syd & Nord havmølleparker.

Link til Vattenfall UK’s Pressemeddelelse https://group.vattenfall.com/uk/newsroom/news-press-releases/pressreleases/2020/Vattenfall-signs-contract-for-blade-maintenance-with-companies-in-the-UK-and-Denmark
Kontaktperson:
Brian Bendixen
Telefon:40943705
 
Afsender:
Danish Blade Service ApS
Bavnevej 10 B
6580 Vamdrup
 
Filer og billeder
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse

Presseudsendelser.dk ApS

Benediktevej 44
8800 Viborg
Telefon 2347 1166