Pressemeddelelser
Publiceret den: 19-05-2020
- En satirisk antidannelsesroman om individualisering og politisk korrekthed.

Viktoria ansættes efter en fyring i dyrevelfærdsorganisationen Stop Forsøg På Dyr. Det nye arbejde skal give Viktorias tilværelse mere mening, men projektet bliver udfordret, ikke mindst af Johannes, en mand hun møder på en landsindsamling, som ikke er bange for at stille kritiske spørgsmål. Viktoria forsøger at navigere i den moderne verden, hun kæmper i relationen til sine nye, filantropiske kolleger og Johannes, til sidst er det et spørgsmål om at satse.  

Hvad med hvalerne? er en satirisk antidannelsesroman, der handler om en kvinde i trediverne, der bliver ansat i foreningen Stop forsøg på dyr.
På hovedkarakterens nye arbejdsplads præsenteres læseren for en række sammenstød mellem organisationens velgørende formål, de ansattes personlige agendaer og en øget kommercialisering af ”branchen”.
I slutningen af romanen rejser hovedkarakteren til Athen, demokratiet vugge, for at forfølge kærligheden.
Ved at følge denne kvinde træder dilemmaet mellem kampen for noget større og individualiseringen frem, og det moderne menneskes angst for at satse udstilles.
Romanens kritik er vigtig i en tid, hvor de, der abonnerer på den gode samvittighed, sidder trygt øverst i samfundet, og hvor den politiske korrekthed for alvor er kommet på dagsordenen.

Pia-Mathilde Henriksen f. 1990, uddannet fra Forfatterstudiet i Bø i 2019. Debuterede i maj 2019 i Slagtryk med digtene Sorude Mili.

Hvad med hvalerne? udkommer 4. juni 2020.


For yderligere info og / eller interesse i gratis anmeldereksemplar eller forfatterinterview, kan forlaget kontaktes på forlaget.braendpunkt@gmail.com

Læs mere på www.brændpunkt.dk


Tak for jeres opmærksomhed.

Med venlig hilsen
Forlaget Brændpunkt
Kontaktperson:
Jørgen Gylling
Telefon:61319854
 
Afsender:
Forlaget Brændpunkt
Skibhusvej 35, 1. th.
5000 Odense C
 
Filer og billeder
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse