Pressemeddelelser
Publiceret den: 21-04-2020
Serieiværksætter fortsætter vækst.

Den unge iværksætter Patric Mark Barter, der oprindeligt er fra England opkøber sin 3 virksomhed inden for et år.
Patrick der startede sit forretningseventyr i IT branchen, først som salgschef og partner i Absolute Technology UK og efterfølgende flyttede til Danmark har været aktiv i rengørings branchen og bygge, samt vikar branchen.

Parrich Mark Barter har netop købt selskabet Premio ApS der er et 3 årigt telemarketingsburaeu der tilbyder virksomheder outsorching af deres salg over telefonen.

Selskabet kommer for fremtiden til, at have base i Fredericia hvor der er lejet 500 m2, som selskabets sælgere kan boltre sig på.

- Jeg ser denne tid, som en mulighed for at købe og vokse. Derfor var det en kæmpe glæde, da jeg blev tilbudt at købe nogle kontrakter for det Call Center der har solgt for mine virksomheder i nogle år.

- Netop nu hvort andre tænker på, at spare og slanke er er jeg af den opfattelse, at vi skal værste og vokse. Derfor skal sælgerne i mit nye Call Center også stå for, at booste salget for mine virksomheder EAA IT GROUP ApS og Pro logistik der er virksomheder henholdvis i bygge og transportbranchen.
Kontaktperson:
Patrick Barter
Telefon:50370251
 
Afsender:
EAA SALG ApS
Egumvej 53
7000 Fredericia
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse

Presseudsendelser.dk ApS

Benediktevej 44
8800 Viborg
Telefon 2347 1166