Pressemeddelelser
Publiceret den: 25-03-2020
Coronakrisen har for alvor sat sit præg på Danmark. Ikke nok med at virksomhederne er økonomisk udfordret er danskernes bevægelsesfrihed også. Alligevel ser vi at salget af sexlegetøj er steget med mere end 500%.

I en tid hvor vi kan se frem til selv-isolation og hvor vi som nation mere end nogensinde opholder os indendørs stiger salget af sexlegetøj.

Antallet af søgninger på sexlegetøj og sexnoveller er steget med 2677% og samme udvikling ser vi indenfor salget af sexlegetøj, som fra 1-25 marts 2020 sammenlignet med samme periode i 2019 er steget med 515%.

Denne statistik udarbejdet af Eroti.dk burde nok ikke komme som en overraskelse, idet danskerne selvfølgelig søger efter underholdning til hjemmet.

”Vi har alle seksuelle lyster, og sammenligneligt med vintermånederne, benyttes erotiske stunder som et foretrukket middel mod kedsomhed. For de par og singler, som på nuværende tidspunkt socialt distancerer sig fra andre mennesker, kan sexlegetøj være svaret”

Hamstring efter statsministerens tale

Dagene efter statsministerens tale, hvor det blev fremlagt at Danmark lukkede ned, steg antallet af søgning på sexlegetøj fra onsdag d.11 marts til søndag d. 15 marts med 66%.

”Der er ingen tvivl om, at vi bør forvente at den forøget interesse fortsætter sålænge vi som nationen sidder i karantæne”, lyder analysen fra teamet bag eroti.dk, som også kan fortælle at interessen indenfor sexnoveller er overraskende.

Vi har i marts 2020 haft cirka 18.000 læsere af vores sexnoveller sammenlignet med cirka 14.000 i marts 2019.
Kontaktperson:
Jacob Bager
Telefon:20871195
 
Afsender:
CleverDeal ApS
Tietgensplads 09 st. th.
8000 Aarhus C
 
Filer og billeder
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse