Pressemeddelelser
Publiceret den: 24-02-2020
Bilfestivalen, der afholdes i Fruerlundparken i Øster Hurup, går målrettet efter gæster fra Norge, Sverige, Tyskland og England.

Bilfestivalen, Danes N Dubs, der gennem de seneste 7 år har fået bygget et stort fundament af danske gæster op, retter nu fokus mod gæster uden for landet.
Der er i forvejen en del fra Norge og få grupper fra Sverige og Tyskland, som de seneste år har givet positiv feedback, til ledelsen bag festivalen.
”Vi har valgt at tage alt det positive gennem årene til efterretning, og har i år besluttet at markedsføre os uden for landets grænser, i håb om at der vil komme gæster med køretøjer, der ikke er set før”
Jeppe Möller formand DUB Event Denmark
I februar måned, er hjemmesiden danesndub.com blevet oversat til engelsk og vil senest i marts måned også fungere på tysk, så vores udenlandske gæster har nemmere ved at finde information om festivalen.
Danes N Dubs VAG Meet er en bilfestival, hvor bilentusiaster udstiller deres biler fra den tyske VAG koncern der Ejer vw, skoda, porshe, seat, audi mf.
Festivallen startede i 2014 med ca. 400 gæster, hvor der nu 7 år efter forventes 3000-3500 gæster fra hele landet, samt en håndfuld fra udlandet.

Festivalen afholdes i Fruerlundparken ved Øster Hurup, og løber hvert år af stablen fra torsdag i uge 26, hvor der hygges, camperes og grilles over hele weekenden.
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse