Pressemeddelelser
Publiceret den: 21-02-2020
Lørdag den 22. februar står i motorsportens tegn, når Dansk Motorsport Award finder sted.
Det sker på Docken i Københavns Nordhavn, hvor atleter fra både fire- og tohjulet motorsport hyldes for deres bedrifter i 2019.

Sædvanen tro skal en række kørere ii rampelyset og modtage hæder som årets talent inden for deres sport.
Også en række publikumspriser bliver uddelt på aftenen.
Mere end 10.000 har stemt på aktive motorsportsudøvere i forskellige kategorier.

Se mere på: http://pack.to/dma

Dansk Motorsport Award begynder lørdag klokken 19.00, hvor den danske vært fra TopGear Jesper Carlsen tager imod gæsterne på den røde løber. Dette kan følges live på www.eurosport.dk

Dansk Motorsport Award vært er Felix Smith.

Underholdning:

BEN & TAN er en af de 9 udvalgte, som de danske radiolyttere kunne stemme på i uge 4 og som Fangruppens superfavoritter (31 %) gik de med stor succes videre til det store show den 08. Marts i København.
Ben + Tan er Benjamin Tsimalona Rosenbohm – 17 år og fra Hellerup samt Tanne Amanda Balcells – 22 år og fra Frederiksberg.
Benjamin har haft en barndom fyldt med musik, der udviklede sig til en stor passion, men det var filmen ’School of Rock’ inspirerede ham til at spille guitar. Han elsker at performe - både som vokalist og som musiker.
For Tanne har det altid været en selvfølge at synge siden hun sang første gang offentligt i 6. klasse, og det gik det op for hende, at man kunne glæde andre ved at optræde for dem.
Både Benjamin og Tanne deltog i 'X Factor' 2019. Tanne som en del af Oh Lands sammensatte pigeband Echo, der nåede semifinalen, og Benjamin en meget populær nummer 2, der bl.a. har afstedkommet job over hele landet samt i London !!.

Jasmin deltager i Dansk Melodi Grand Prix lørdag den 07.03 i København og er en af de 5 artister som på forhånd er udtaget til konkurrencen – sangen hedder: ’Human’
Tekst og musik: Lise Cabble, Grace Risch, Gavin Jones og Erik Smaaland
Da Jasmin var barn betød hendes forældre meget i hendes musikopdragelse, og et skelsættende øjeblik var, da de tog hende med ind og se Andrew Lloyd Webber musicalen ’Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat’, da hun var fem år gammel. Herefter vidste hun, at musik skulle være en stor del af hendes liv.
Kontaktperson:
Kim Nørgaard
Telefon:29937427
 
Afsender:
CEC Event
Færgehavnsvej 35
2150 Nordhavn
 
Filer og billeder
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse

Presseudsendelser.dk ApS

Benediktevej 44
8800 Viborg
Telefon 2347 1166