Pressemeddelelser
Publiceret den: 12-02-2020
House of International Theatre’s produktion af Harold Pinter’s Old Times der åbnede på Krudttønden i København d. 29 Januar og nu spiller på Matrikel1 indtil d. 15 februar kommer på turné. Først opføres stykket igen på teater festivalen CPH Stage fra d. 28 - 31 maj i København, dernæst kommer der spilledatoer i henholdsvis Malmø, Hamborg og ligeledes i Palma d’ Mallorca’s auditorium i begyndelsen af september.

Det er Jeremy M. Thomas der instruerer og de medvirkende er et hold af internationale skuespillere, der skiftes til at spille de forskellige roller. Det er netop bekræftet at den kendte amerikanske skuespiller Grayson McCouch (Armegeddon, Momentom, Gotham) tilslutter sig rollelisten i forvejen bestående af tyske Jana Pulkrabek, britiske Vanessa Poole Johnsson, danske Camilla Søeberg og Dina Rosenmeier samt amerikanske Tom Hale.

Det er instruktørens vision, at man ved at lave disse rolleskift i opførelserne kan sikre sig, at hvert øjeblik forbliver nyt og dermed konstant byder på teatralske overraskelser for både publikum og de medvirkende.

Her er anmeldernes bedømmelser af denne første opsætning:

Ørkendrømme : “Gå på opdagelse i det pinterske univers, og start for eksempel med ”Old Times”… Det er en stor, livgivende og intens dødelig oplevelse.”
Ørkendrømme blog: (31 Januar 31, 2020 | by Michael Svennevig )

????? 5 Stjerner fra Copenhagen Post: “Denne HIT-produktion af 'Old Times' må placeres på ranglisten af den berømte dramatiker Harold Pinter's arbejde, som en af de mest sexede opsætninger nogensinde… Dets ubegrænsede vinkler gav publikum fornemmelsen, af at de virkelig kiggede lige ind i en persons stue som en anden voyeur ... HIT har endnu engang mesterligt lykkedes i at præsentere en absorberende fortolkning af Pinter's arbejde. (31 Januar 2020 | af Roselyne Min)

???????? 4 stjerner fra KOP Kultur : “OLD TIMES er et fremragende psykologisk og nærmest klaustrofobisk kammerspil, hvor grænsen mellem virkelighed og fantasi er flydende, og karakterernes opfattelse af sandt og falsk er drivkraft for konflikten.” ( 11 Februar 2020  | af Knud Overgaard Pedersen )

???????? 4 stjerner fra Kulturtid. "Hvis man gerne vil have en på den intellektuelle oplever, skal man unde sig selv at se HITs seneste udspil Old Times fra 1971 af Harold Pinter.... Det er modigt valg, HIT har taget ved at spille denne historie om minder, sandhed og magt i menneskelige relationer. Tak for det."
(5 Februar 2020  | af Pia Stilling )

???????? 4 stjerner fra POV. International. “Harold Pinters klassiske kammerspil Old Times, hvor tre menneskers erindringer konkurrerer om overtaget, er en fornøjelse … sproglig elegance - på engelsk.” (30 January, 2020 | af Steen Blendstrup )

Produktionsfotos taget af Rolf Konow
Kontaktperson:
Dina Rosenmeier
Telefon:53787677
 
Afsender:
Down the Rabbit Hole
Østerbrogade 130
2100 København
 
Filer og billeder
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse

Presseudsendelser.dk ApS

Benediktevej 44
8800 Viborg
Telefon 2347 1166