Pressemeddelelser
Publiceret den: 11-02-2020
Teknologiskolen har modtaget lidt over 200.000 kroner fra Facebook til at forbedre aktiviteterne på deres populære Robot Summer Camp.

Sponsoratets vigtigste del er at det gør Teknologiskolen i stand til at give hver deltager et teknologi-kit, som de kan tage med hjem når campen er slut.

Det giver børnene mulighed for at lege videre med de teknologier, de har lært om på campen, og for at dele deres viden og oplevelser med familie og venner, siger Jørgen Christian Larsen, der er en af de drivende kræfter bag Teknologiskolen.

Derudover har Teknologiskolen også fået midler til at køre et pilothold på campen kun for piger.


Vi kan se, at det er andre udfordringer og problemområder, der tiltrækker pigerne, siger formand for Teknologiskolen, Jacob Nielsen.

Så vi er virkelig begejstrede for denne mulighed, og vi håber, at et pigehold vil hjælpe med at få endnu større indblik i hvad, der skal til for at få flere piger til at interessere sig for teknologi.

Carsten Sørensen, som er chef for Facebooks datacenter i Odense forklarer, at det for Facebook er naturligt at støtte op om tiltag som dette:

Facebook ønsker at støtte børn og unge i Odense som ønsker en bedre forståelse for teknologi, og vi er stolte af at bidrage til at flere piger kan få interesse for en karriere i teknologibranchen. Robotcampen er en både innovativ og værdifuld satsning, som ikke kun sætter de unge mennesker i gang med at få nye ideer i løbet af sommeren, men som nu også giver dem mulighed for at fortsætte derhjemme gennem disse teknologi-kits. Det er vi glade for at være en del af, siger Carsten Sørensen.

Foruden sponsoratet fra Facebook arrangeres campen også i samarbejde med Syddansk Universitet, Odense Kommune, Børnene i Robotbyen, Villum Fonden og de faste sponsorer: Ordbogen.com, Mobile Industrial Robots, Universal Robots og RS Components.

Tilmelding til 2020 Camp’en som åbner den 12. februar kan ske via: http://www.teknologiskolen.dk/tilmelding-til-sommercamp/

For yderligere information eller billeder, venligst kontakt Jacob Nielsen på tlf. 28107468 eller jacob@teknologiskolen.dk
Kontaktperson:
Jacob Nielsen
Telefon:28107468
 
Afsender:
Teknologiskolen
Frølichsvej 4
5230 Odense M
 
Filer og billeder
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse

Presseudsendelser.dk ApS

Benediktevej 44
8800 Viborg
Telefon 2347 1166