Pressemeddelelser
Publiceret den: 23-01-2020
Combi-Camp annoncerer at de kommer med et helt nyt re-designet køkken. Det nye køkken indeholder stadigvæk alt hvad du behøver for at lave mad når du er på ferie. Designet på det nye køkken er blevet mere strømlinet og har rundere former. Det nye køkken er monteret på alle 2020 Combi-Camps der kan ses hos din lokale Combi-Camp forhandler.

Combi-Camp har opdateret køkkenet både indvendigt og udvendigt. De runde hjørner fanger øjeblikkeligt øjet og indvendigt er det blevet mere logisk bygget op. Finishen er blevet forbedret i de forskellige rum, skufferne er blevet større og der er kommet skydedøre under vasken.

Det nye køkken har varmeresistente dækplader der giver opbevarings- og frasætningsplads når køkkenet, ikke er i brug. Det har 3 brændere og integreret vask. Køleskabet er blevet flyttet væk fra komfuret og 220 volts stikkene er nu placeret oppe på selve bordpladen.

Med det nye køkken tager Combi-Camp endnu et skridt i den igangværende innovative proces.
Combi-Camp ønsker at tilbyde luksuscamping med topmoderne bekvemmeligheder. Samtidigt skal det være så kompakt at det ikke fylder mere end en trailer og det skal kunne trækkes at små biler og elbiler.
Kontaktperson:
Anneke Kok-Heesbeen
Telefon:+31-655168126
 
Afsender:
Combi-Camp
Cruquiusweg 29
2102 LS Heemstede, NL
 
Filer og billeder
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse

Presseudsendelser.dk ApS

Benediktevej 44
8800 Viborg
Telefon 2347 1166