Pressemeddelelser
Publiceret den: 09-01-2020
Gratis analyseværktøj kan hjælpe virksomheder med den bedste start på at arbejde datadrevet og styrke evnen til at skabe værdi og øget konkurrenceevne gennem anvendelse af data

Som certificeret partner kan selskabet Integrator nu hjælpe virksomheder med at komme i gang og få den bedste start ved at tilbyde en gratis kortlægning og analyse af virksomhedens brug af data.

DataForBusiness er et forskningsbaseret og erhvervsfremmende initiativ og er skabt gennem et unikt samarbejde mellem forskning og praksis af blandt andet Dansk Industri, Industriens Fond, CBS og Alexandra Instituttet.

De fleste SMV’er er godt klar over vigtigheden af data og at operere datadrevet, men mange har svært ved at finde ud af, hvor de skal starte, og hvor de skal sætte ind.

Med analyseværktøjet er der skabt en spændende indgangsvinkel, der giver virksomhederne et godt indblik i, hvordan de bedst griber det hele an, og hvilke fokusområder, de skal prioritere.
Værktøjet rækker en hånd ud til SMV’erne, der ønsker at blive mere datadrevne, men som kan opleve udfordringer ift. ressourcer og kompetencer forbundet med sådan en omstilling.

Hvem er Integrator?
Integrator hjælper SMV’er med at udnytte data gennem brug af løsninger inden for Business Intelligence og Data Analytics. Integrator flytter teknologien ind i et forretningsperspektiv så virksomheder bliver i stand til at skabe værdi af deres data.
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse

Presseudsendelser.dk ApS

Benediktevej 44
8800 Viborg
Telefon 2347 1166