Pressemeddelelser
Publiceret den: 08-01-2020
Pussy Juice - Glidecreme med Ægte Vagina Duft - Danmarks Nyhed!

Endelig! Hvad vagina-elskere har tigget om, er omsider ankommet til Danmark.

Denne unikt duftende glidecreme giver lugten af en våd, saftig vagina, der er på flaske til fornøjelse efter behov.
”Sprøjt det bare ud og gnid det let i håndfladen, eller på dit yndlings voksenlegetøj, for at aktivere duftmolekylerne, så du får duften af en dejlig, sund vagina” - siger Maya fra funtoys.dk.

Denne Danmarks nyhed kan bruges til alt!

”Sprøjt det på dit legetøj, på dine hænder eller på din partner” - tilføjer Maya fra funtoys.dk.

Hvem køber Pussy Juice Glidecreme?
De, der vil ”pifte” det hele lidt op, enten den mandlige onanist, som ønsker en god glidecreme med god smørende effekt, der dufter som de ædlere kvindelige kropsdele. Eller lesbiske / bisexuelle kvinder, der vil have en pige / pige fantasi onani-session med sexlegetøj. Det er også godt for kvinder, der lider af vaginal tørhed, og som ikke ønsker, at deres seksuelle partner skal vide noget om det, og så på en eller anden måde hemmeligt anvender denne vagina-duftende glidecreme før sex og sexlege.

Dette vandbaserede produkt dufter ikke meget i flasken, men når det først er opvarmet, giver det aromaen af sundhedsskeden, at det er det tætteste, man kan komme på den rigtige ting.
”Pussy Juice Glidecreme er beregnet til at lugte som en ægte nyvasket vagina. Og jeg kan kun sige, at min mand blev noget overrasket, da han åbnede den første gang (på den positive måde)”- Fortsætter Maya fra funtoys.dk med et smil.

Pussy Juice har hemmelig formula
Under udviklingen af denne unikke formula, som er udviklet og produceret i Holland, har flere tusinde kvinder indgivet deres safter til testprøvningerne, og resultatet er mildt sagt forbløffende tæt på den ægte vare.
Denne special-blanding rengøres let med sæbe og vand og er sikker til alt legetøj og er tilmed kondom-sikker. Ingredienserne i Pussy Juice er hemmelige, men det kan oplyses, at den er uden glycerin og parabenefri.

Farve: Klar
Pris for 244 ml vandbaseret Pussy Juice er 189 kr. Pussy Juice Glidecreme kan købes på www.funtoys.dk.

For mere information kontakt info@funtoys.dk eller tlf. 3117 3553.
Kontaktperson:
Peter Østersø
Telefon:31173553
 
Afsender:
Funtoys.dk
Troldpilevej 1
4600 Koege
 
Filer og billeder
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse

Presseudsendelser.dk ApS

Benediktevej 44
8800 Viborg
Telefon 2347 1166