Pressemeddelelser
Publiceret den: 02-12-2019
Den internationalt anerkendte og prisbelønnede forfatter MORTEN BRASK er netop udkommet med DEN LILLE FRELSER - en komedie for unge og voksne om SoMe-kulturen og hurtig Facebookberømmelse.

MORTEN BRASK har skrevet bogen under pseudonymet Martin Bartholdy og fortæller i denne Podcast, hvorfor han har valgt at skrive under pseudonym:

https://bogmarkedet.dk/artikel/podcast-med-martin-bartholdy-m%C3%A5ske


MORTEN BRASK er tidligere udgivet i 10 lande og har modtaget flere internationale priser.
DEN LILLE FRELSER fås i en flot hardbackudgave. Romanen er illustreret af tegneren JENS MONRAD.


En ung mand undslipper en fangetransport og dukker op i Sweeti’s Candy Store ved Trianglen. Han er vokset op i en celle og har intet navn. Han har ikke engang en profil på de sociale medier. Men alle gribes af en uforklarlig lyst til at tage selfies med ham og uanset, hvad han gør, udretter han mirakler.
Som Den lille Frelser får han millioner af følgere på de sociale medier og omringes af celebs, præsidenter og realitystjerner. Gader og pladser over hele verden opkaldes efter ham, og verden bliver med ét til et bedre og lysere sted.
Men som i alle eventyr går det galt en dag …
 
DEN LILLE FRELSER er en absurd komedie om en tid, hvor likes på SoMe er afgørende, og hvor mennesker, der intet kan, bliver verdensberømte. Romanen byder på et persongalleri med berømtheder fra Sylvester Stallone og Kim Kardashian til Nietzsche og Salman Rushdie.


Hvis DEN LILLE FRELSER ikke allerede ligger på dit bord, kan du rekvirere gratis anmeldereksemplar på:
forlaget.braendpunkt@gmail.comMed venlig hilsen

Forlaget Brændpunkt
www.brændpunkt.dk
Kontaktperson:
Jørgen Gylling
Telefon:61319854
 
Afsender:
Forlaget Brændpunkt
Skibhusvej 35, 1. th.
5000 Odense C
 
Filer og billeder
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse