Pressemeddelelser
Publiceret den: 21-11-2019
Mød Nhi Do fra Hirtshals, iværksætteren af Story No. 9. I 3 år, har hun arbejdet på at sprede dansk hygge og kærlighed igennem små handlinger. I 2016 skrev hun sin afhandling om kundeadfærd og gavegivning, hvor hun fik kendskab til angst ift. gavegivning. Det handler om, at føle sig presset til at købe og modtage dyre gaver. I USA viser de seneste tendenser, at millennials (født 1980-1995), har det svært ved at finde ægte kærlighed, fordi det er blevet for dyrt, at gå på dates. Nhi siger: ”udfordringen er global, at romantik er blevet for industriel: der er for meget fokus på, at vi bruge flere og flere penge, men er det virkelig nødvendigt?”

Derfor har Nhi, udviklet personlige gavebøger, som fejrer hverdagens små glæder. Hver bog indeholder 9 kærlighedsbilletter, altså 9 måder at sige 'jeg elsker dig’ igennem små og hyggelige oplevelser. F.eks. at spise en is eller se solnedgangen sammen, for afdæmpe det sociale pres, med at give dyre gaver. Med andre ord, så giver man sin tid i gave.

Det hele startede med et livslangt problem med at sige: "jeg elsker dig". Det gav Nhi anledning til at tegne sine egne bøger og samle et team fra rundt omkring i verden, hvor kærligheden udtrykkes igennem kreativitet og handlinger. Bøgerne har givet hende mod til at sprede kærlighed med alle - og finde kunsten til at elske… oprigtigt.

I over en lang periode, har hun opgivet et tag over hovedet, har boet i en sofa, i en kælder, og bor fortsat hjemme hos hendes familie i Hirtshals – til trods for, at have boet i København og udlandet i mere end 10 år. For nyligt gik hun live med Story No. 9 på Kickstarter, med sit bogkoncept. Kickstarter er et crowdfunding portal for kreative projekter, hvor iværksættere og opfindere, kan udstille en idé.

Nhi startede med et mål om at indsamle mindst 100.000 kr., men satte det ned til 50.000 kr. fordi hun gentagne gange fik mareridt. Story No. 9 har nået 51 % af sit fundingsbeløb indenfor en uge, men der er lang vej endnu. Der gives gavebøger fra blot 100 kr. som er næsten svarende til produktionsprisen. Priserne for bøgerne er halveret og de digitale bøger er gratis, fordi hun ikke er klar til at give op på denne kærlighedsmission. Hvis ikke, at Story No. 9 kommer 100% i mål med det totale fundingsbeløb, så går hele kampagnen tabt. Drømmen om at fejre livets små glæder... Går også tabt.

Vi hylder ofte iværksættere der har fået succes, men glemmer at det også kan være en ensom rejse og deres hårde slag. I Danmark er fortsat mangel på kvindelige iværksættere, fordi få danske kvinder tør at hoppe ud i dybt vand og følge deres livsdrøm. Til trods for de mange udfordringer, så siger Nhi at hun fortryder intet: ”selvom dette ikke en typisk succes historie… endnu, så har jeg aldrig følt mig mere succesfuld i livet. Jeg lever drømmen, det har sin pris. Det har ført mig til de mørkeste og smukkeste steder. Det er det hele værd.”

Du kan støtte denne kærlighedsmission igennem crowdfunding. Hvis du støtter Story No. 9, fra 100 kr. (i begrænset antal) på Kickstarter, kan du få en personlig bog, som kan give meget glæde til andre. Lad dig ikke skræmme af at kampagnen står på engelsk, fordi det er en international kampagne. Kampagnen slutter den 12. december. Tryk på ’Back this project’ og vælg den type bog, som du ønsker. De fås i softcover, hardcover og forskellige mængderabat.

Støt denne Kickstarter kampagne på www.storynine.gift/kickstarter eller besøg hjemmesiden www.storynine.gift.
For iværksætterdrømme og kærligheden.

Video: https://www.youtube.com/watch?v=TICodwdJJM4
Kontaktperson:
Nhi Do
Telefon:53780999
 
Afsender:
Story No. 9
Ved Moenten 12, st. 32
2300 København S
 
Filer og billeder
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse