Pressemeddelelser
Publiceret den: 12-11-2019
Efter mere end 43 år hos Spekter, nu Orkla House Care, har landechef Jens Marcussen valgt at gå på pension.

Jens Marcussen er ikke en mand, der løber af posten i utide. I mere end 43 år har han arbejdet på at udvikle maleværktøj og butikskoncepter til farvehandlere, byggemarkeder og malergrossister for det, der i sin tid hed Bay & Vissing, senere Spekter og nu Orkla House Care. Han har således været en af hovedkræfterne bag udviklingen af Spekter-mærket, der i dag er det foretrukne mærke for professionelle malere i Danmark.

Forandringsambassadøren
Der er sket meget, siden Jens startede som sælger for mere end 43 år siden. Han har gennem årene haft adskillige roller og ansvarsområder og har været en sand ambassadør for forandringer. Han har altid fokuseret på at skabe de bedste resultater for virksomheden, og har været med til flere opkøb og fusioner. Efter at Anza og Spekter blev integreret i én og samme virksomhed for fem år siden, har Jens været ansvarlig for alle Orkla House Care-aktiviteter på det danske marked.

Resultaternes mand
Jens er en mand, der har ekstrem kontrol over forretningen. Både hvad angår salg og omkostningsniveauet.
- Jens har været en særdeles driftssikker mand, der konstant har formået at skabe gode resultater, siger Fredrik Aanstad, kommerciel direktør for Norge og Denmark. – De sidste par år har han flyttet kontoret fra Slangerup til Ishøj, solgt ejendommen i Slangerup og samtidig leveret på de mål, der var sat. Jens har skabt en kontinuerlig vækst og forlader en virksomhed, der er markedsleder. Der er mange af os, der vil savne Jens meget, men vi ønsker ham samtidig en god og velfortjent pension, siger Fredrik Aanstad.

En spændende rejse
- Det har været en utrolig spændende, sjov og udfordrende rejse, jeg har været så heldig at få lov at være med på, fortæller Jens. – Da jeg startede så markedet helt anderledes ud. Salget foregik primært gennem farvehandlere. Vi havde dengang en tæt kontakt med fagfolkene, og har altid gjort en dyd ud af at lytte og udvikle vores maleværktøj efter fagfolkenes behov. I dag er markedet meget mere komplekst, og salget foregår i højere grad gennem byggemarkeder og professionelle centre for malere med tidssvarende butikskoncepter. Det giver nogle andre, men lige så spændende, udfordringer.

Kunsten at vækste på et fladt marked
– Det er et fladt marked, vi befinder os i, og derfor har vi taget flere produkter ind i porteføljen, fortæller Jens. – I dag forhandler vi således ikke kun maleværktøj, men også en række beslægtede produkter. Det er simpelthen nødvendigt for at drive væksten videre.
Til februar flytter kollegerne i Orkla House Care igen. Denne gang til Vallensbæk Strand. Og selvom det bliver uden Jens, vil han med stor glæde følge virksomheden og kollegerne på den spændende rejse mod nye vækstmål.

Afskedsreception
Jens har officielt sidste dag på kontoret den 31. december, men der vil blive afholdt en afskedsreception for kolleger, samarbejdspartnere og venner af huset torsdag d. 12. december mellem kl. 14.00-16.00 i kantinen på Industrigrenen 10 i Ishøj, ligesom der her vil være lejlighed til at hilse på Jens’ efterfølger, Country Manager Anders Vexøe.
Kontaktperson:
Elene Skadeland
Telefon:20931393
 
Afsender:
Orkla House Care
Industrigrenen 10
2635 Ishøj
 
Filer og billeder
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse

Presseudsendelser.dk ApS

Benediktevej 44
8800 Viborg
Telefon 2347 1166