Kartoffelprisen 2019 indtager Vejle i Efterårsferien
Publiceret den: 11-10-2019
Kartofler er meget mere end kogt tilbehør til kødet. De kan også blive til en lækker dessert eller en smukt anrettet forret. I hvert fald når den kommer i hænderne på nogle af landets bedste kokke – og det gør den til Kartoffelprisen. I år skal vinderen findes søndag den 20. oktober i Food Innovation House i Vejle.
At lave en 3-retters menu med kartoflen som hovedbestanddel kan umiddelbart lyde som en udfordring for mange. Heldigvis har otte udvalgte kokke fra hele landet taget imod udfordringen, når de skal dyste i dette års kartoffelkonkurrence, som afvikles af Culinary Institute by VejleErhverv.
Der er offentlig adgang til konkurrencen fra kl. 10.00, hvor alle er velkomne til at komme og følge med og heppe på deltagerne. Vinderen af Kartoffelprisen 2019 findes kl. 15.30.
Kartoffelprisens deltagere er:
- Mikkel Laursen - Restaurant Anker, Aarhus
- Kristoffer Ringsing - B-spis, Næstved
- Bjarke Jeppesen - Hotel Hesselet, Nyborg
- Habi Khaliqdad - Brdr. Price, København
- Anders Høst - Bryghuset Vendia, Hjørring
- Lasse Zacho Andersen - Støvlet Katrines Hus, Sorø
- Dennis Juhl Jensen - Restaurant Textur, Aalborg
- Bendix Sixhøj Laursen - Restaurant Radio, København
Der er bestemt tale om et stærkt felt. Flere af deltagerne har været en del af Kokkelandsholdet, og alle deltagere har erfaring fra tidligere kokkekonkurrencer. Det høje gastronomiske niveau hos deltagerne kræver selvfølgelig også et yderst kompetent dommerpanel, som består af:
- Per Mandrup - Culinary Institute by VejleErhverv
- Jeppe Foldager - Restaurant Kanalen, København
- Francis Cardenau - Fransk bondemand med kærlighed til gastronomi
- Tommy Raanti - Tango, Stavanger
- Rasmus Munk - Alchemist, København
- Patrick Godborg - Vinder af Kartoffelprisen 2016
Yderligere oplysninger om Kartoffelprisen kan findes på:
www.kartoffelprisen.com
Facebook: ’Kartoffelprisen 2019’
Kontaktperson: Per Mandrup
Mail: info@culinaryinstitute.dk
Tlf.: 20 64 24 62
At lave en 3-retters menu med kartoflen som hovedbestanddel kan umiddelbart lyde som en udfordring for mange. Heldigvis har otte udvalgte kokke fra hele landet taget imod udfordringen, når de skal dyste i dette års kartoffelkonkurrence, som afvikles af Culinary Institute by VejleErhverv.
Der er offentlig adgang til konkurrencen fra kl. 10.00, hvor alle er velkomne til at komme og følge med og heppe på deltagerne. Vinderen af Kartoffelprisen 2019 findes kl. 15.30.
Kartoffelprisens deltagere er:
- Mikkel Laursen - Restaurant Anker, Aarhus
- Kristoffer Ringsing - B-spis, Næstved
- Bjarke Jeppesen - Hotel Hesselet, Nyborg
- Habi Khaliqdad - Brdr. Price, København
- Anders Høst - Bryghuset Vendia, Hjørring
- Lasse Zacho Andersen - Støvlet Katrines Hus, Sorø
- Dennis Juhl Jensen - Restaurant Textur, Aalborg
- Bendix Sixhøj Laursen - Restaurant Radio, København
Der er bestemt tale om et stærkt felt. Flere af deltagerne har været en del af Kokkelandsholdet, og alle deltagere har erfaring fra tidligere kokkekonkurrencer. Det høje gastronomiske niveau hos deltagerne kræver selvfølgelig også et yderst kompetent dommerpanel, som består af:
- Per Mandrup - Culinary Institute by VejleErhverv
- Jeppe Foldager - Restaurant Kanalen, København
- Francis Cardenau - Fransk bondemand med kærlighed til gastronomi
- Tommy Raanti - Tango, Stavanger
- Rasmus Munk - Alchemist, København
- Patrick Godborg - Vinder af Kartoffelprisen 2016
Yderligere oplysninger om Kartoffelprisen kan findes på:
www.kartoffelprisen.com
Facebook: ’Kartoffelprisen 2019’
Kontaktperson: Per Mandrup
Mail: info@culinaryinstitute.dk
Tlf.: 20 64 24 62