Pressemeddelelser
Publiceret den: 07-10-2019
Er det allerede til sommer du skal kunne nyde en smuk hæk, så er det nu du skal i haven. Det er nemlig nu det er den bedste tid at plante hæk. Hvorfor ikke plante en smuk duftende hæk?

En duftende rosenhæk er med til at skabe en skøn have, som kan nydes hele sommeren. Ved at plante rosen Inger Forever og bruge den som rosenhæk, så forkæler du ikke blot din synssans, men også din lugtesans – Inger Forever er nemlig en skøn rose, med en intens og sød duft.

Den bedste tid at plante i, går fra midt oktober til marts, der får planterne nemlig mulighed for, at få godt fat inden forårssolen selv får fat. Samtidig er der fugtighed i jorden, som er med til at give planterne den helt rigtige gode start. Og så er det en god idé, at plante barrodsroser, da de er billigere at købe og lettere at plante. Der er desuden mere succes med at plante planter uden top på i denne periode.

Nyd duften allerede den første sommer

Hvis du får plantet dine roser ud fra midt oktober til primo marts er der mulighed for, at nyde en velduftende hæk allerede fra den første sommer efter udplantningen. Inger Forever blomstrer fra tideligt sommer og indtil frosten sætter ind. Den er nemlig remonterende, hvilket betyder den blomster igen og igen og igen.

Inger Forever er en rose, som har store mørkegrønne, blanke, sunde blade og holdbare blomster, som står smukt selv i en regnfuld sommer. Derudover sætter Inger Forever smukke røde hyben i vinterhalvåret, hvilket betyder du kan nyde din rosenhæk hele året rundt. Inger Forever er særdeles velegnet som hæk, da den bliver ca. 1 m høj og 1/2 m bred. Efter det første år vil den være mellem ½ og 1 m høj.


Planteanvisning
• For at opnå det bedste resultat af din rosenhæk, plantes der 3 stk. roser per løbende meter
• Plantning: plant roserne 7-10 cm under okulationsstedet
• Gødning: Der gødes første gang når roserne begynder at skyde i starten af april og ellers fire gange i vækstsæsonen
• Vanding: Vand rigeligt ved plantning


Inger Forever kan bestilles på nettet hos de fleste havecentre.

Rosa Eskelund
re@roses-forever.com
kan oplyse om nærmeste forhandler.
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse

Presseudsendelser.dk ApS

Benediktevej 44
8800 Viborg
Telefon 2347 1166